Sådan Indsæt Headset stikket i Computer Jack

April 4

Moderne bærbare og stationære computere leveres med indgangsstik til at tilslutte hovedtelefoner. De fleste hovedtelefoner fremstillet i dag er kompatible med de fleste computere, der er fremstillet i dag. Størrelsen af ​​stikket kan variere afhængig af forskellige model computere, så du vil være sikker på dine hovedtelefoner har den passende størrelse stik. Når kompatibilitet bestemmes kan du tilslutte dine hovedtelefoner til din computer i løbet af få sekunder.

Instruktioner

1 Sæt hovedtelefonens stik i stikket på din computer. På de fleste bærbare computere dette cirkulære stik vil blive placeret på siden af ​​computeren og vil blive mærket eller identificerbar ved en hovedtelefon ikon.

2 Sæt stikket i stikket, indtil det er så langt som det vil gå.

3 Åbn medieafspilleren på din computer og afspille en sang eller video for at afgøre, om hovedtelefonerne er sat korrekt. Juster lydstyrkeknapperne på tastaturet eller hovedtelefoner til den ideelle indstilling.

TIPS

  • En standard størrelse for de fleste hovedtelefoner stik og edb-stik er 2,5 mm. Hvis du har en større eller mindre stik du kan købe en adapter fra din lokale elektronik butik, som du kan tilslutte dine hovedtelefoner ind. Du plug derefter adapteren i stikket i din computer.

relaterede artikler