Hvordan laver Photoshop Spot farvekanaler

December 21

Photoshop bruger en plet kanal for at definere et område, der skal udskrives i et specifikt specialfarve. Spot kanaler anvendes kun til udskrivning; hver specialfarve anvendes kræver sin egen trykplade. For at tilføje en plet kanal i Photoshop, skal du følge disse trin.

Instruktioner

1 Åbn billedet i Photoshop. Klik på "Filer" og vælg "Åbn" og navigere til hvor billedet er placeret. Vælg billedet, og klik på "Åbn" -knappen.

2 Vælg "Window" i menulinjen, og vælg derefter "Channels". Dette åbner kanalpaletten.

3 Vælge elementet eller område, der skal fyldes med staffagefarve. Gør dette ved hjælp af en af ​​de udvælgelseskriterier værktøjer, såsom teltet, lasso eller kuglepen værktøj fra værktøjslinjen.

4 Vælg "Ny Spot Channel" på paletten Kanaler rullemenuen placeret i øverste højre. Det valgte område fyldt med standard staffagefarve. Vælg den ønskede farve ved at klikke på farveprøven feltet på "Ny Spot Channel" dialogboksen. Find den ønskede farve og klik på den. "Ny Spot kanal" dialog vises igen. Vælg en blæk soliditet værdi mellem 0 procent og 100 procent for opacitet. Dette simulerer på skærmen soliditeten af ​​den trykte staffagefarve. En 100 procent værdi simulerer et fuldstændig uigennemsigtig blæk, såsom metallisk.

5 Skriv et navn til stedet kanal i navnefeltet. Vær sikker på at navngive staffagefarver omhyggeligt, så de vil adskille korrekt. Hvis den samme staffagefarve er flere steder, skal de navngives nøjagtig det samme. Ellers kan farverne adskilt i to forskellige farver, når de udskrives. Klik på "OK".

TIPS

  • Soliditet og farve valg indstillinger påvirker kun den sammensatte print og på skærmen preview, ikke de udskrevne separationer.
  • Hvis du vil eksportere Photoshop staffagefarvekanaler, skal du gemme filen som DCS eller PDF.