Acrobat Connect Pro Funktioner

February 15

Adobe Connect Pro er en webkonferencer software program, der giver dig mulighed for at være vært for online møder og undervisningssituationer. Dette program er primært til virksomheder og statslige organer, men lærere kan også bruge dette program til eLearning sessioner. Du kan prøve dette program gratis i 30 dage, men at fortsætte med at bruge det efter 30 dage, du skal købe den fulde version. Som af 2011, starter dette program på ca $ 9750. Dette program er kompatibelt med Linux, Solaris Windows- og Mac-operativsystemer.

Almindelige funktioner

Adobe Connect Pro er opdelt i tre forskellige versioner: Adobe Connect til eLearning, Adobe Connect til web Møder og Adobe Connect til Webinars. Alle disse programmer hjælper du være vært for online, video webkonferencer. Dine elever eller teammedlemmer kan se, hvad du gør, og høre dig. Alle bruger Universal Voice-programmet, hvilket forbedrer lydkvaliteten af ​​dine præsentationer.

eLearning

Adobe Connect til eLearning er for langdistance-pædagoger. Dette program virker med Microsoft PowerPoint, så du kan skabe interaktive præsentationer for dine elever. Connect gemmer dine tidligere kurser i et indhold bibliotek og du kan trække denne til enhver tid og ændre det til dine nuværende studerende. Dette program er kompatibelt med eLearning applikationer som AICC og SCORM læringssystemer. Lav dine egne skabeloner ved hjælp af dette program, og dele indholdet i disse skabeloner med dine elever i hele verden.

Web Møder

Web møder hjælpe dig i kontakt med holdene over hele kloden uden faktisk at forlade dit hjem base. Adobe Connect til web Meetings er skalerbar, hvilket betyder, at du kan tilføje flere deltagere, som du har brug for. Del indhold multimedie herunder animationer og podcasts med dine mødedeltagere via Adobe Flash Player, der er inkluderet med Connect-pakken. Opret optagelser af dine møder til teammedlemmer, der ikke kunne gøre det til mødet. Straks deltage i et møde uden at downloade yderligere softwareprogrammer, og deltag møder fra dine mobile enheder, herunder iPhone, Android-enhed eller iPad.

webinars

En webinar er ligesom et seminar, medmindre du forbinde med mennesker via en computer i modsætning til i et mødelokale eller et møde. Adobe Connect til Webinars sender invitationer og påmindelser til dine deltagere. Du kan optage dine webinars og dele det med andre. Denne optagelse indeholder også alle de download-indhold fra webinar og deltagerlisten. Opret dine egne afstemninger eller spørgeskemaer inden Connect, og mærke din begivenhed med dit logo eller firmaoplysninger.


relaterede artikler