Sådan Tilslut en bærbar til en skærm og tastatur

October 29

Sådan Tilslut en bærbar til en skærm og tastatur


Laptops tilbyder mange muligheder for tilpasning til nytte og komfort. Du kan nyde den bærbare funktioner i en bærbar computer alligevel ønsker den mere behagelig skærm og tastatur størrelse er forbundet med desktops. Dette kan opnås med de fleste bærbare computere; alt hvad du behøver, er de relevante porte. Moderne bærbare computere kan forbinde med de fleste standard computerskærme, men ældre tastaturer måske ikke kompatible. Vælg et tastatur med en USB-forbindelse for at sikre, at det vil arbejde med din bærbare computer. Selv med adaptere, nogle ældre tastaturer simpelthen ikke kommunikere korrekt med nutidens laptop software.

Instruktioner

1 Sluk din bærbare computer og luk låget. Undersøg siderne og bagsiden af ​​din bærbare computer for at finde VGA-porten. Denne port har en lille trapezformet åbning med flere rækker af små huller, plus et hul på hver side.

2 Slut VGA-kablet fra din skærm til VGA-porten på den bærbare computer, og stram skruerne på begge sider af stikket for at holde skærmen på plads.

3 Åbn og tænd den bærbare computer.

4 Find displayet skifte nøgle, som vil være en af ​​nøglerne mærket "F1" til "F12" nær toppen af ​​tastaturet. Nøglen, du leder efter, vil have en åben rektangel på det, eller kan have et ikon for en bærbar computer og den åbne rektangel, der repræsenterer en skærm. Det er generelt "F5", "F7" eller "F8", men varierer fra producenten.

5 Tryk på "Fn" tasten og "F5" eller anden udpeget tasten på tastaturet på samme tid. Dette bør sende skærmen til den eksterne skærm. På nogle modeller, vil trykke på den samme tastekombination igen tillade dig at vise den samme skærm på både indbygget og ekstern skærm.

6 Indsæt installations-cd'en, der fulgte med USB-tastatur i din bærbare cd-drev, hvis det kom med én. Følg vejledningen på skærmen for at installere tastaturet driversoftware. Hvis cd'en ikke starter automatisk, skal du klikke på "Start" og derefter vælge "Computer" og dobbeltklik på cd-drevet. Dobbeltklik på filen mærket "Setup.exe" eller "Driver.exe" for at starte installationen.

7 Sæt tastaturet i en USB-port, når vejledningen på skærmen fortæller dig at gøre det, og fuldføre installationen ved at følge anvisningerne. Hvis dit tastatur kom uden en chauffør, blot tilslutte den til en USB-port og lad Windows til at registrere den nye hardware. Følg alle anvisningerne på skærmen for at oprette den nye hardware, og derefter begynde at bruge det nye tastatur, når systemet fortæller dig, den er klar.

TIPS

  • Når tastaturet er tilsluttet, kan computeren automatisk skifter kontrollen til det eksterne tastatur, og ikke tage input fra det indbyggede tastatur. Dette skulle vende, når det eksterne tastatur er afbrudt.

relaterede artikler