Hvordan kan jeg Udgiv Captivate 3 til LMS?

October 30

Hvordan kan jeg Udgiv Captivate 3 til LMS?


Efter at have skabt en Captivate træning stykke for dit publikum, hvordan kan du gå om at integrere det med din virksomheds LMS så eleverne vil modtage kredit? En Learning Management System (LMS) vil sikre, at dine elever få oplysninger overført til deres studerende udskrift. Captivate er et fantastisk værktøj til at bygge web-baseret træning. Dog skal Adobe Captivate fil konfigureret korrekt til korrekt overføre oplysningerne til LMS.

Der er en række ting at tage i betragtning, herunder protokollen til at bruge, når udgivelse til en bestemt LMS. Tænk på protokollen som det sprog, uddannelse og LMS taler - de skal bruge den samme ene til effektivt at overføre information. Brug af forkerte protokol kan betyde dine elever vil ikke modtage kredit på deres udskrift for at fuldføre din web-baseret træning.

Instruktioner

Forbered dig på at udgive

1 Vælg den protokol din tutorial vil bruge for at videregive oplysninger til LMS. AICC og SCORM er begge branchens standard protokoller, der anvendes til at kommunikere mellem web-baseret træning og LMS. Den LMS administrator eller business kontakt bør give den foretrukne protokol (AICC eller SCORM) og eventuelle særlige anvisninger vedrørende deres system. Hvis scoring ikke behøver at overføres fra en medfølgende quiz eller test til LMS, behøver konfiguration beslutninger ikke skal overvejes. Den tutorial kan offentliggøres som en standard medietype, såsom .swf.

2 Dokumentere alle nødvendige til brug med LMS kriterier. Dette omfatter: den foretrukne protokol, protokol version passerer score minimum score standard (? Gøre spørgsmålene nødt til lige 100 point), spørgsmål som, hvorvidt quiz resultater shouls rapporteres som score eller procent; om der skal medtages interaktioner, om den lærende bliver nødt til at omregistrere, hvis de har modtaget en dumpekarakter eller få flere forsøg, er der en frist for dette kursus, og om kurset skal passere parametrene "komplet / ufuldstændig" eller " bestået / ikke bestået "til LMS.

3 Sikre alle tilbagemeldinger og spørgsmål er nøjagtige, og vil vise på ordentlig gange, hvis en test eller quiz er inkluderet i tutorial. Gå gennem uddannelse som en elev, efter at du har publiceret filen. Prøv hver kombination af muligheder fra en studerende perspektiv: bestå prøven, mislykkes testen, prøv rigtige og forkerte svar for hvert spørgsmål og udgang før afslutningen af ​​kurset. Målet er at sikre din web-baseret uddannelse fungerer på alle måder en lærende kunne navigere gennem kurset.

Captivate Udgiv Indstillinger

4 Gå til: "Filer"> "Publish Settings".

5 Klik på "Rapportering" under Quiz kategori på venstre side af pop-up vindue.

6 Markér afkrydsningsfeltet "Aktiver rapportering for dette projekt."

7 Klik på "Standard" under det første afsnit "Learning Management System (LMS)."

8 Vælg den protokol og version.

9 Brug din dokumentation for at vælge de rette valg på den resterende del af "Rapportering" skærm.

10 Klik "Indstillinger" på venstre side af skærmen under afsnittet "Quiz". Vælg de relevante indstillinger i henhold til din dokumentation.

11 Klik på "bestået eller ikke bestået" i venstre side af skærmen under afsnittet "Quiz". Vælg de relevante indstillinger i henhold til din dokumentation.

12 Klik på "Standard Etiketter" på venstre side af skærmen under afsnittet "Quiz". Vælg de relevante indstillinger.

13 Klik på "OK", når alle sektioner er afsluttet.

Udgiv for LMS

14 Vælg "File"> "Publish".

15 Vælg "Flash (SWF)" filtype eller "Media" i menuen til venstre. Flash (SWF) er generelt den foretrukne format, men afsnittet medierne giver dig mulighed for at udgive en Windows eksekverbare (.exe) eller til en streaming Flash-format (.f4v).

16 Upload filen til indholdsserveren LMS.

17 Foretag eventuelle ændringer ønskede. Bemærk destinationen for den endelige kursus filen, eller klik på "Browse" for at ændre destinationsmappen.

18 Klik på "Publish".

19 Test den uploadede indhold for interoperabilitet med LMS. Interoperabilitet succes omfatter vedtagelsen af ​​den korrekte score eller procent fra kurset til elevens udskrift.

TIPS

  • Sørg for, at quiz er markeret som "krævet" inden Captivate. Hvis ikke, kan brugeren være i stand til at springe over det og har en nul rapporteret som deres score, når de forlader tutorial.
  • Hvis du udgiver projektet som en .f4v filtype (streaming af lyd og video), være sikker på det er understøttet af serveren.
  • Bruger test bør være en integreret del af processen, når tutorial er på LMS. Denne proces bør omfatte passerer i mangel og spændende for tidligt at sikre kurset opfører sig som forventet.

relaterede artikler