Sådan Konverter PDF til JPG i Windows

September 13

Sådan Konverter PDF til JPG i Windows


De PDF og JPG filformater er både populære formater til at gemme billeder og dokumenter, så de kan deles, redigeres og bruges med forskellige applikationer. Konvertering af PDF-filer til JPG-filer er en enkel proces, der kan afsluttes uden megen bestyrtelse. Enhver med en computer, der har et Windows-operativsystem installeret, kan nemt bruge billedredigering eller grafisk design software til at konvertere en PDF-fil til en anden type billedfil, herunder JPG.

Instruktioner

Sådan Konverter PDF til JPG i Windows

1 Tænd computeren, og vent som din Windows-operativsystemet indlæses helt. Find den PDF-fil, du ønsker at konvertere til en JPG og oprette en sikkerhedskopi af filen. Fremhæv filen, skal du klikke på menuen "Rediger" og vælg "Kopier". Ophæv fremhævelse PDF-filen, skal du klikke på menuen "Rediger" og vælg "Sæt ind" for at oprette en kopi af PDF.

2 Åbn et billedredigeringsprogram eller en fil konvertering ansøgning. Brug et billedredigeringsprogram som Adobe Photoshop eller CorelDRAW eller en konvertering program som Universal File Converter eller den frie PrimoPDF software.

3 Importer PDF-fil, du ønsker at konvertere til JPG. Brug menuen "Filer" for at vælge "Åbn" eller "Import". Find PDF-filen på din harddisk og klik på "OK".

4 Konverter dit PDF til JPG. Klik på "Konverter" knappen på din fil konvertering program og vælg "JPG" som output format. Hvis du bruger et billedredigeringsprogram, skal du bruge menuen "Filer" for at vælge "Gem som" og vælg "JPG" eller "JPEG" som filtype for det nye billedfil.

5 Vent til omdannelse til slut, og åbne den nye JPG-fil. Sørg for, at der ikke var nogen fejl under konverteringen, og at JPG billedet ligner det oprindelige PDF.


relaterede artikler