Sådan oprettes et program Side for en profil på Facebook

November 23

Hvis du er en web-udvikler, oprette en Facebook applikation til at integrere Facebooks sociale plugin værktøjer med din hjemmeside. Du behøver ikke åbne en separat developer konto - din primære profil konto er alt hvad du behøver for at komme i gang. Når du opretter et program, opretter Facebook automatisk en profilside for anvendelsen, en du ændre lige som du ville dit eget.

Instruktioner

1 Log ind på din Facebook-konto og klik på knappen "Udviklere" i nederste højre hjørne på hovedskærmen. Klik "Apps" langs toppen af ​​skærmen.

2 Klik på "Set Up en ny app" knappen. Indtast et navn for den app, og klik derefter på "Enig" for at angive, at du er enig med Facebooks Servicevilkår. Klik på "Opret App." Indtast CAPTCHA sikkerhed sekvens og klik på "Send".

3 Klik på "Tilbage til Mine apps" knap, der vises i øverste, venstre hjørne. Klik på "Application profilside."

4 Udfyld ansøgning profilside på samme måde du ville en personlig profil side. Klik på "?" der vises i det øverste, venstre hjørne for at erstatte det uden et profil billede, og klik på "Info" fanen og "Rediger info" for at redigere oplysninger.

5 Retur til fanebladet "Kom i gang" og klik på "Foreslå til venner". Klik på navnet eller profil billede af hver ven, som du vil foreslå app, og klik derefter på "Send". Hver ven, der modtager en invitation er knyttet til den side, hvor han har en mulighed for at "Like" det.


relaterede artikler