Hvordan man kan forbedre lyd på en computer

April 20

Hvordan man kan forbedre lyd på en computer


Computere producerer lyd ved at behandle oplysninger, der sendes via computeren til et lydkort. Lydkortet fortolker audioinformationen og omsætter den til signaler, der sendes ud gennem højttalerne. Indimellem kan lydkvalitet på en computer være fattig eller blot behov for en opgradering. Rettelser kan komme fra både hardware og software ender.

Instruktioner

1 Download en ny driver til dit lydkort. Selv den driver, der følger med operativsystemet skal være den rigtige, omformatering eller andet system tweaks kan påvirke denne software. Find dit lydkort oplysninger ved at klikke på "Start> Kontrolpanel." Dobbeltklik på "Lyde" ikonet, og se i vinduet til navnet på dit lydkort. Søg online efter en driver til dit specifikke lydkort (se Resources). Download det og installer som anvist. Det vil automatisk erstatte dit gamle lydkort driver.

2 Købe og installere et nyt lydkort. En række af lydkort er tilgængelige på markedet: grundlæggende lydkort rettet mod forbrugere og professionelt niveau lydkort rettet mod seriøse gamere eller optagelse ingeniører. Lydkortet vil passe ind i en ekspansion slot i computeren tårnet. Følg instruktionerne for montering det ind i åbningen, at skrue i bunden, og sætte det ind i bens stik. Et nyt lydkort vil også kræve et nyt lydkort driver, som kommer på en cd med hardwaren.

Mac-computere bruger lydkort, som er integreret med bundkortet, hvilket gør opgradering vanskelig. købe en ekstern, Mac-kompatibelt lydkort, der forbinder via USB eller Firewire-porte vil dog fungere.

3 Tilslut højere kvalitet højttalere til lydudgang. De fleste digital lyd moderne computere output og kan sende lyd information til 2.1 (to højttalere og en subwoofer) og nogle kan sende til 5,1 (fem og en subwoofer - den typiske surround sound setup) systemer. Brug af højere kvalitet højttalere vil resultere i en skarpere, mere nuanceret lyd.