Sådan deaktiveres iTunes Backup på Windows

December 11



Apples iPhone, iPod touch og iPad-enheder alle bruge iTunes til at oprette en sikkerhedskopi af deres data og synkronisere den med computeren. Som standard synkronisering og backup processer ikke kan udføres uafhængigt; når en iOS-enhed synkroniseres med iTunes en komplet sikkerhedskopi af enheden er lavet. Hertil kommer, at iTunes ikke tilbyde en enkel måde at deaktivere sin backup-funktion. Hvis du virkelig ønsker at deaktivere backup funktionen iTunes, men du kan gøre det i et par trin.

Instruktioner

1 Klik på "Start" knappen i computerens proceslinje, og vælg "Computer" fra menuen Start. Dobbeltklik på computerens centrale drev (normalt "C: \" drev) for at se sine data.

2 Dobbeltklik på "Brugere" mappen efterfulgt af brugernavnet mappe på den konto, du ønsker at deaktivere iTunes backup-funktionen på. Dobbeltklik på "AppData" mappe og derefter på "Roaming" mappe. Endelig skal du dobbeltklikke på "Apple Computer" mappe efterfulgt af "iTunes" mappe.

3 Højreklik på "iTunesPrefs.xml" fil indeholdt i "iTunes" mappen og vælg "Kopier" knappen fra genvejsmenuen. Højreklik på computerens skrivebord, og vælg "Sæt ind" fra genvejsmenuen. Dette vil gøre en sikkerhedskopi af "iTunesPrefs.xml" fil, hvis du ønsker at fortryde de ændringer, du foretager det.

4 Højreklik på "iTunesPrefs.xml" fil i "iTunes" mappe og derefter fremhæve "Åbn med", og vælg en tekst editor, der er i stand til at se XML-filer fra Åbn med menuen. Jujuedit, Notepad ++ og TextPad er et par af de tekstredigeringsfaciliteter programmer, der har XML visning og redigering kapaciteter.

5 Rul gennem "iTunesPrefs.xml" fil, indtil du finder afsnittet "Brugerindstillinger". I teksteditoren vinduet skal dette afsnit være i følgende format:

<Nøgle> Brugerindstillinger </ key>

<Dict>

6 Indsæt følgende kode i XML-filen efter "<dict>" under "User Preferences" overskrift:

<Key> DeviceBackupsDisabled </ key>

<data>

dHJ1ZQ ==

</ Data>

Den "User Preferences" i XML-filen skal nu være i følgende format:

<Nøgle> Brugerindstillinger </ key>

<Dict>

<Key> DeviceBackupsDisabled </ key>

<data>

dHJ1ZQ ==

</ Data>

7 Klik på fanen "Filer" og vælg "Gem" fra menuen Filer. Den "iTunesPrefs.xml" fil vil nu blive gemt, og backup-funktionen iTunes deaktiveres.


relaterede artikler