Hjælp til Når Windows vil ikke lukke ned

July 31

Næsten alle, der har ejet en Windows-computer har haft denne oplevelse: du forsøger at lukke computeren ned, men der sker ikke noget, selv efter flere minutter eller endda timer pass. Hvis dette sker for dig, er der løsninger. Din tilgang vil afhænge af, om problemet er en engangs-problem eller noget, der gentager hver gang du forsøger at lukke computeren ned.

One-Time Nedlægge Problem

Hvis din computer har problemer med at lukke ned for første gang, eller det sker kun lejlighedsvis, kan der være et program, der forstyrrer den lukket ned procedure. Efter at lukke alle åbne programmer som forberedelse til at lukke computeren ned, se på Jobliste og se, om nogen programmer er stadig åbne. Du kan få adgang til Jobliste ved at højreklikke på proceslinjen og vælge "Task Manager" valgmulighed. Hvis nogen af ​​dine programmer forbliver åbne i Task Manager, selv efter du har lukke dem ned, det er nok, hvad der forårsager dit problem. Spørg softwareproducenten for at afgøre, om der er en opdatering eller lappe du kan anvende til programmet for at gøre denne adfærd gå væk.

Gentagen Nedlægge Problem

Ensartede, gentagne problemer lukke computeren ned, kan være et tegn på at noget er alvorligt galt med operativsystemet. Den første ting at gøre er at køre en antivirus og anti-malware-scanning for at sikre, at der ikke er skadelig software programmer på din computer interfererende med sin evne til at lukke ned ordentligt. Efter at have kørt en virus scan, skal du kontrollere Task Manager på computeren og se, om et program angiveligt lukke ned er stadig åben i baggrunden. Som beskrevet i den ene gang problem strategi, kan dette medføre, at computeren ikke slukke korrekt. Du bør også tjekke for hardwareproblemer, da de kan forårsage problemer lukke computeren ned, hvis signaler mellem software og hardware ikke bliver kommunikeret korrekt. Hvis ingen af ​​disse trin virker, så prøv en reparation installation Windows ved hjælp af din originale Windows-cd eller dvd. Dette vil ikke skade dine data, men vil erstatte din kerne Windows-filer, som - hvis de er beskadiget - kunne være årsag til shut-down problemer.


relaterede artikler