Sådan får du High Speed ​​Internet i landdistrikter uden kabel

March 24

Sådan får du High Speed ​​Internet i landdistrikter uden kabel


Bor i et landområde gør det vanskeligt at få high-speed internet service. Mange kabel-selskaber ikke yde service i landdistrikterne. Den eneste anden mulighed for high-speed internet er gennem en satellit selskab. Satellit Internet bør kun anvendes, hvis kablet ikke er tilgængelig. Alle tre satellit Internet virksomheder har en Fair Access Policy (FAP), der begrænser, hvor meget henter du kan gøre. De også koste mere end kabel. For at få satellit Internet, sammenligne de tre satellit-selskaber og vælge den bedste for dig. De tre selskaber er hughesnet, Wild blå og Starband.

Instruktioner

1 Besøg hjemmesider for hver virksomhed. De liste oplysninger om deres tjenester. Notér oplysningerne. Husk, hvad der er vigtigt for dig i high-speed internet, og hvad du er villig til at betale.

2 Tjek for tilgængelighed i dit område. The Wild Blå website kræver at du indtaster dit postnummer, før de vil vise nogen priser. På den måde vil du vide, hvis du kan få den service i dit område. Det er bedst at tjekke, om de andre selskaber, så godt.

3 Sammenlign FAP af hvert selskab. Hvis du går over downloading grænsen efter et bestemt tidsrum, vil din Internet blive bremset eller helt lukket ned. Hughesnet overvåger brugen dagligt, med planer, der kører fra 200MB til 500 mb. Wild Blå planer er månedlige, med numre fra 7500mb til 17,000mb. Starband overvåger dit forbrug ugentligt med planer fra 750MB til 4000mb. Dit valg bør afhænge af, hvor meget henter du gør regelmæssigt, og om du føler, at det er lettere at se din downloading forbrug dagligt, ugentligt eller månedligt.

4 Sammenlign ekstramateriale leveres med Internet service. Hvert selskab tilbyder incitamenter. For eksempel, hughesnet og Starband tilbyder ubegrænset, FAP-gratis downloading i de tidlige morgentimer, men kun hughesnet giver en download manager automatisk til den tid, så du kan downloade, mens du sover. Wild blå og Starband tilbyder gratis timers dial-up internetadgang. Hughesnet tilbyder tokens, der kan bruges til at gendanne din Internet, hvis du går over din grænse. Sammenlign ekstramateriale og beslutte, hvilke der noget for dig.

5 Sammenligne de månedlige omkostninger for hvert selskab. Omkostningerne varierer efter planen for hver virksomhed. Jo højere download grænse, jo højere månedlige omkostninger. Som i 2011, den månedlige udgifter til planer for alle tre selskaber spænder fra $ 50 til $ 100. De kræver en kontrakt, normalt i to år, eller du vil betale en tidlig afslutning gebyr. Når man sammenligner omkostninger, se på mængden af ​​downloade hver enkelt plan tilbud. Sammenlign priser for planerne, der vil passe din downloading livsstil.

6 Sammenlign tilbud, at hvert selskab tilbyder. Næsten hver måned en satellit Internet selskab vil tilbyde et særligt tilbud til at få dig til at deltage. Tilbud ofte omfatter reduceret månedlige omkostninger, post-in rabatter eller gratis installation. Handlerne skifter jævnligt. Hvis du har problemer med at beslutte mellem mere end en satellit Internet selskab, ser på tilbud bare kan hjælpe med at gøre en beslutning.

7 Undersøg installationsomkostninger af satellit internettet. En montør vil komme til dit hjem til at oprette stangen og satellit. Omkostningerne for installationen varierer fra selskab. De vil lade dig købe udstyr til et sæt gebyr eller leje udstyr til et månedligt gebyr. De websites vil fortælle dig, hvad "standard installation" vil koste, men det omfatter ikke omkostninger for en pæl eller arbejdet for at installere det. Ring til lokale satellit-forhandler, de mennesker, der ville gøre den egentlige installation, og spørge om de gebyrer.

8 Ring til satellit Internet virksomhed, du har valgt efter at gøre sammenligninger. Vær sikker på at spørge repræsentanter eventuelle spørgsmål, du måtte have. Spørg dem om omkostninger, FAP og installation. På denne måde vil du høre oplysninger fra dem. Hvis de giver dig oplysninger, der er forskellig fra hjemmesiden, får afklaring, før de går til at bruge deres tjenester.

TIPS

  • Installation omkostningerne vil være upfront, i kontanter. Har kontanter på hånden før installatøren ankommer eller arbejdet vil ikke ske.
  • Nogle oplysninger er muligvis ikke tilgængelige på selskabets hjemmeside. Ring til en virksomhed repræsentant for mere information, men husk på, at de er sælgere og vil forsøge at overtale dig til at vælge deres tjeneste.
  • Satellit Internet er påvirket af vejret. Regn, sne og / eller skyer vil bremse eller helt afskåret internetudbyder.

relaterede artikler