Hvordan man kan forbedre Laptop Wireless Range

June 27

Bærbare computere med en trådløs modtager (Wi-Fi) gør det muligt at arbejde online eller nyde webindhold overalt en trådløs forbindelse er tilgængelig. Teknologien er afhængig af radiosignaler mellem den bærbare computer og en trådløs router, som sender signalet via luften fra et kabel, satellit eller telefonlinje internetudbyder. Dette fungerer normalt fint i en privat bolig med trådløs tjeneste, hvor den bærbare computer kan placeres på en klar linje af syne til det trådløse modem, men omstændighederne ændrer på vejen. I et hotel, en kaffebar eller på det lokale bibliotek, kan trådløs modtagelse være magre. Læs videre for at lære hvordan man kan forbedre rækkevidde.

Instruktioner

1 Flyt til en central placering i bygningen eller værelse med Wi-Fi-service. Sidder i hjørnet stand på en cafe sikrer fred og ro, men det trådløse signal kan være stærkere i midten af ​​rummet, hvor det er tættere på routeren.

2 Flyt routeren fra gulvet og sæt den på en boghylde eller på en anden ikke-metalgenstand. Router signaler kan svækkes af enhver nærhed til metal.

3 Skift kanal på den trådløse router ved at trykke på knappen kanal på komponenten, indtil det bedste signal opnås.

4 Installer en ekstern Wi-Fi-antenne ved at tilslutte USB-kablet i en ledig USB-port på den bærbare computer. USB-porten ligner en lille rektangel omkring 1/2-inch bred og 1/4-inch tall. Stikket kun indsatse én måde, så ikke forsøge at tvinge det ind i USB-porten.

5 Køb og tilslutte en eller flere trådløse repeatere for den bygning, hvor der anvendes den trådløse bærbare computer. Ligesom en mobiltelefon tårn, trådløse repeatere hoppe Wi-Fi-signal fra routeren til computeren, øge signalstyrken. Repeatere simpelthen stikket i en stikkontakt.

6 Sluk trådløse telefoner, mens du bruger Wi-Fi-router. Trådløse telefoner kan overlappe frekvensområdet for Wi-Fi-modem, hvilket medfører en forvrænget signal.


relaterede artikler