Sådan Beregn Load Time

December 23

Sådan Beregn Load Time


Load tid er defineret som den tid, det tager for en webside til helt åbne i et browservindue. Det er en god indikator for effektiviteten af ​​din browser og hastigheden på din internetforbindelse. Der er andre fordele ved beregning af belastningen tid, fordi den bestemmer browsing oplevelse af brugeren og kan dermed påvirke reklame indtægter.

Instruktioner

1 Vælg en hjemmeside, som du ønsker at måle belastningen tid. Husk websider indeholde billeder, tekst og andre elementer, der alle påvirker den samlede belastning tid. Det er nødvendigt at spore websidens status fra begyndelsen indtil den er helt indlæst til nøjagtigt at måle belastningen tid.

2 De fleste browsere optage on-load begivenhed, når en side er fuldt lastet. Skriv et simpelt program til at oprette et tidsstempel når siden oprindeligt anmodede.

3 Når siden er færdig lastning helt, registrere tiden.

4 Forskellen mellem det endelige optagede tid og tidsstemplet repræsenterer belastningen tid for websiden. Afhængig af din browser og internetforbindelse, kan denne gang variere fra hundrede millisekunder til et par sekunder eller endda minutter.


relaterede artikler