Sådan stadig få internettet Efter Udtagning routeren

July 20

Sådan stadig få internettet Efter Udtagning routeren


Frakobling en router fra dit netværk vil fjerne muligheden for at dele internetforbindelsen mellem to eller flere computere. Desuden, hvis din router havde nogen firewall evner, vil du være at fjerne lag af beskyttelse. Det er dog stadig muligt at oprette forbindelse til internettet. Processen vil tage omkring 10 minutter afhængigt af din komfort niveau med følgende tekniske procedurer.

Instruktioner

1 Få internetindstillingerne fra din internetudbyder. Det kan fortælle dig de oplysninger udleveres dynamisk. Men hvis det bruger statiske adresser, så vil du blive forsynet med en IP-adresse, undernetmaske, gateway IP-adresse og DNS-adresser.

2 Sæt et Ethernet-kabel i netværkskablet af computeren. Ethernet-kablet ligner en telefonledning, men stikket i slutningen er lidt bredere. Stikket kaldes et RJ-45-stik.

3 Tilslut den anden ende af Ethernet-kablet i Internet porten på modemet.

4 Åbn kontrolpanelet på computeren. Dette gøres ved at klikke på start-menuen i nederste venstre hjørne af skærmen. Dette vil åbne en menu, hvor du vil finde et ikon for kontrolpanelet på højre side. Klik en gang med venstre museknap på ikonet kontrolpanelet for at åbne den.

5 Åbn netværksindstillinger programmet. I kontrolpanelet vil du finde flere ikoner i alfabetisk rækkefølge. Find ikonet for netværksindstillinger, og klik to gange på den med venstre museknap for at åbne programmet.

6 Åbn TCP / IP-indstillingerne. I vinduet netværksindstillinger finder du en liste over muligheder for at redigere. Rul ned indtil du finder notering for "Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4)". Fremhæv det menupunkt ved at klikke en gang med venstre museknap. Klik på knappen "Egenskaber" for at åbne mulighederne for TCP / IP.

7 Rediger TCP / IP-indstillingerne. Hvis din internetudbyder fortalte dig det bruger dynamisk adressering, så vil du vælge de indstillinger, der er mærket "Hent en IP-adresse automatisk", og "Hent DNS server adresse automatisk." Ellers vil du vælge indstillingerne for manuelt at indtaste adressen information IP, og derefter udfylde de relevante felter med de oplysninger, som internetudbyderen.

8 Klik på knappen "OK" nederst i vinduet TCP / IP-indstillinger.

9 Klik på knappen "Luk" i bunden af ​​netværksindstillinger programmet.


relaterede artikler