Sådan blive præsenteret i Daily Candy

May 10

Daglig Candy er en hjemmeside, der giver omtale op og kommende produkter. Hjemmesiden er et nyhedsbrev, der også har en Facebook og Twitter-side. Hvis du er heldig nok til at have dit produkt eller tjeneste, der vises på Daily Candy, vil mange af webstedets 2,5 millioner abonnenter se dit produkt, som kan bidrage til at øge dit salg. Kom til Daily Candy kan ikke være let, men det er værd at et skud, hvis du er en virksomhed ejer eller opfinder forsøger at få en kant.

Instruktioner

1 Kontakt Daily Candy. Hvis du ejer en virksomhed, skal du kontakte det websted dig selv i stedet for eventuelle kampagner folk gør det. Udfyld formularen på webstedets "Kontakt os" side til at lade Daily Candy vide om dit produkt eller service.

2 Send en prøve af din vare til Daily Candy. Det er ikke let for nogen at forestille et produkt, men hvis de kan se, høre, røre og smage det, der kunne gøre hele forskellen.

3 Samle nogle modeord for dit produkt online. Daglig Candy ofte finder ud af om nye produkter, hvis folk taler om det online via blogs eller gennemgå websteder. Kontakt disse websteder, og se om du kan få dit produkt revideret. Hand dit produkt eller service ud til venner og få dem tale om det online.

4 Kom ud i verden med dit produkt eller service. Vis op på konventioner, udendørs arrangementer, koncerter, messer, mode begivenheder og næsten overalt, at folk vil samles. Uddel prøver og brochurer og taler dit produkt op. Dette kunne generere nogle diskussion, der kan få Daily Candy opmærksomhed.


relaterede artikler