Sådan Fix cd-drev på Laptops

October 6

Sådan Fix cd-drev på Laptops


Laptop cd-drev har den negative omdømme lejlighedsvis slidt, og hvis fordelingen er på grund af hardwareproblemer, det eneste fix er at erstatte det. Men hvis drevet åbner men blot vil ikke læse en cd eller dvd, så en simpel software fix kan være, hvad der er nødvendigt for at få det op at køre igen. Med en omhyggelig tur gennem registreringsdatabasen, kan du reparere Windows spørgsmål og få CD-drevet arbejde igen i din bærbare computer.

Instruktioner

1 Skriv "regedit" i søgefeltet i Windows Vista. Hvis du bruger Windows XP, skal du klikke på "Start" og derefter "Kør" og derefter skrive "regedit" ind i feltet.

2 Vælg "HKEY_LOCAL_MACHINE" fra venstre side af vinduet og vælg "SYSTEM" og derefter "CurrentControlSet", "Control" og "klasse".

3 Venstre-klik på værdien "{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}" og find udtrykkene "UpperFilter" og "LowerFilter" i højre rude.

4 Vælg hver sigt og slette dem begge.

5 Luk dette vindue og genstart den bærbare computer.

6 Test din cd-drev, når Windows starter igen. Hvis det stadig ikke virker, du næsten helt sikkert har en dårlig optisk drev og har brug for at erstatte det, som "fastsættelse" det vil kræve dyre reservedele og omfattende arbejdskraft.

TIPS

  • Hvis du har et opsving disk, skal du indsætte den og genstart computeren. Hvis den bærbare computer begynder at køre inddrivelse program, vil der udelukke enhver hardwarefejl.

relaterede artikler