Hvordan kan jeg udskrive dokumenter fra Word 2003 med Word 2007?

February 18

I de fleste tilfælde kan Microsoft Word 2007 vise, redigere og udskrive dokumenter oprettet i tidligere versioner af Microsoft Word, herunder Microsoft Word 2003. Når du åbner et Word 2003-dokument i Word 2007 og se på toppen af ​​Word-vinduet, vil du se at "Compatibility mode" tændes automatisk. Når dette vises, kan du gøre stort set alt med det dokument, du normalt kunne gøre med et Word 2007-dokument.

Instruktioner

1 Åbn det dokument, du ønsker at udskrive i Microsoft Word 2007. Du bør se "Compatibility Mode" tekst ved siden af ​​navnet på det dokument øverst i vinduet.

2 Vælg "Udskriv" ikonet fra værktøjslinjen eller klik på farverige knappen Microsoft Office øverst til venstre og vælg "Udskriv" for at vælge en printer.

3 Foretag eventuelle andre ændringer er nødvendige print af dokumentet. Dette omfatter dokumentformat, orientering, layout, margener, dupleksudskrivning og mere. I tilfælde af en 8,5-tommer med 11-tommer dokument, kan du normalt lade fleste printerstandarder som de er.

4 Luk dokumentet eller gemme det om nødvendigt. Du kan gemme det i et andet format ved at klikke på knappen Microsoft Office, vælge "Gem som" og vælge det ønskede format fra "Gem som type" drop-down menuen.