Sådan Burn YouTube musik til en cd

April 20

Sådan Burn YouTube musik til en cd


YouTube er en populær hjemmeside hosting en række videoer, herunder musikvideoer. Hvis du har fundet musik indlejret i en YouTube-video, som du ønsker at tilføje til din personlige musiksamling, skal du vide, at det er muligt at brænde musik fra YouTube til en cd til personlig brug. Denne proces er forholdsvis let og tager kun et par minutter at udføre, så du kan lytte til dine foretrukne YouTube musik fra din cd-afspiller snart.

Instruktioner

1 Find den YouTube-video, der har den musik, du vil brænde til en cd. Klik på den video, du er interesseret i at sikre, at du er på den rigtige hjemmeside.

2 Fremhæv URL i din browser, så højreklik og klik på "Kopier" fra drop-down menu, der vises til at kopiere URL'en.

3 Besøg din foretrukne video konvertering hjemmeside, som den er angivet i Ressourcer, i en ny webbrowser. Indsæt YouTube URL du kopierede i trin 2 i videoen konvertering & # 039; s tekstboksen ved at placere markøren i tekstfeltet og højreklikke og derefter vælge "Indsæt" fra drop-down boks.

4 Klik på "Download" på video konvertering hjemmeside, som vil konvertere YouTube video til en MP3 og download den til din computer & # 039; s desktop.

5 Gentag trin 1 til 4 for alle YouTube musik, som du gerne vil brænde til cd'en.

6 Åbn cd-brænding software på din computer, som Windows Media Player, og klik på "Filer". Vælg "Ny spilleliste" fra drop-down boksen og skriv titlen på din nye afspilningsliste i den tomme tekstboks.

7 Træk YouTube sange, du har downloadet til dit skrivebord i trin 4 i spillelisten, du oprettede i trin 6.

8 Indsæt din tomme cd-R eller CD-RW i computeren & # 039; s cd-rom-drev. Klik derefter på "Brænd CD" på din cd-brænding software, der vil bede musikken i din spilleliste, der skal brændes til cd.

TIPS

  • Hold længden af ​​din spilleliste i tankerne. De fleste tomme CD-R og CD-RW holder kun omtrent 74 minutters lyd.

relaterede artikler