Sådan Konverter din bærbare computer til WiFi

December 20

Sådan Konverter din bærbare computer til WiFi


Mens nye bærbare computere leveres som standard med Wi-Fi trådløs internetadgang er indbygget i, kan nogle ældre laptops ikke være trådløst-klar. Hvis du søger at få nyt liv ud af en gammel maskine, tilføjer trådløst internet er et skridt i den rigtige retning.

Instruktioner

1 Afgøre, hvilken type adapter, du får brug for. Der er to hovedtyper af Wi-Fi-adaptere til bærbare computere: PC-kort og USB. Kontroller, om du har en åben PC-kort slot (en flad, bred slot normalt findes på siden af ​​den bærbare) eller en ledig USB-port. USB Wi-Fi-adaptere er bredt tilgængelige, mens PC-kort adaptere kan være lidt sværere at finde.

2 Køb den trådløse adapter. Hvis din bærbare computer er meget gammel, kan det være nødvendigt at købe en ophørt pc-kort adapter. Tjek eBay eller bruge en søgemaskine til at finde muligheder. USB-adaptere tilbyder en masse fleksibilitet og en let installation, men kan holde ud fra den side af din bærbare computer.

3 Installér adapteren. Følg de instruktioner, der fulgte med adapteren. Generelt omfatter det at installere software fra en disk og derefter fysisk forbinder adapteren i enten PC card slot eller USB-porten. Du skal muligvis konfigurere netværk på din computer for at adapteren kan fungere korrekt.

4 Test Wi-Fi. Find en trådløs internetforbindelse i dit hjem, kontor eller på et trådløst hotspot ligesom en kaffebar. Tænd din bærbare computer, åbne trådløse netværk software og oprette forbindelse til internettet.

TIPS

  • PC-kort kaldes PCMCIA-kort.
  • Sørg for, at den software, der følger med adapteren understøtter dit operativsystem.
  • Vær opmærksom på, at selvom du får din ældre laptop online, kan den samlede Internet ydeevne ikke være meget stærk på grund af alder af hardwaren.
  • Nogle ældre adaptere er ikke i stand til de hurtige trådløse hastigheder på den nyeste teknologi.

relaterede artikler