Sådan Vedhæft en PDF til en webside

July 30

Sådan Vedhæft en PDF til en webside


Så længe du har adgang til en portable document format (PDF-fil) på din computer, du har mulighed for at fastgøre den til en webside. En hjemmeside er en ideel metode til deling af dine oplysninger, fordi du placerer den på siden i et hyperlink (link), og den besøgende klikker denne PDF link til automatisk at hente dokumentet til sin computer. Brug computerens teksteditor til at føje HyperText Markup Language (HTML) kode, som lægger en PDF til den webside, du ønsker.

Instruktioner

1 Log ind på din web-vært konto og klik på "Control Panel" funktion, hvor din hjemmeside filer er placeret. Klik på "File Manager", og klik derefter på "Public_WWW" eller linket "public_html", der viser at opdrage den mappe, hvor din webside fil bosat. Klik på "Browse" eller "Upload" knappen og derefter følge instruktionerne på skærmen for at vælge din PDF. Kopier URL-adressen på din fil (for eksempel "http://www.yourwebsite.com/filename.pdf").

2 Start din computers teksteditor program og åbne websiden fil, du vil føje PDF også. Placer markøren i det område, hvor du ønsker, at dokumentet linket skal vises.

3 Skriv følgende anker kode og indtast din PDF URL-adresse mellem anførselstegnene af åbningen tag:

<a href="&lt;/a"> http://www.yourwebsite.com/filename.pdf "> & lt; / a>

4 Placer din markør mellem tags og skriv navnet på din PDF-fil, eller det navn, du ønsker at vise, at oprette hyperlinket. Til at illustrere:

<a href="Name"> http://www.yourwebsite.com/filename.pdf">Name af PDF File </a>

Når offentliggjort, er dette link vises i en anden farve (typisk blå) og understreget at lade besøgende ved at klikke på det.

5 Gem dit dokument og uploade den tilbage til din web-vært. PDF-filen er nu knyttet til din side.

TIPS

  • Hvis du ikke har en web-vært (trin 1), opdrage en gratis fildeling service som MediaFire, Fil Dropper eller FileFactory (se Resources). Klik på knappen "Upload" og følg vejledningen for at vælge din PDF og uploade den. Kopier filen adresse, der viser og fortsætte med de resterende trin for at vedhæfte det til din webside.

relaterede artikler