Photoshop Tablet Anbefalinger

April 7

Photoshop Tablet Anbefalinger


Mus og trackballs kan gøre akavet inputenheder når du arbejder i Adobe Photoshop. Maleri med en mus kan føle som at male med en tennisbold: klodset, upræcise og ubehageligt. Retouchering med en trackball begrænser dine bevægelser til en fingerspids. Som et alternativ til dette, tegning tabletter skiller sig ud for deres fleksibilitet og hånd komfort. Sæt den ene til din computer, og du vil låse adgang til Photoshop funktioner, der er utilgængelige uden en.

Størrelse

Tegning tabletter kommer i mange størrelser. Den mindste passer nemt i dit skød. Den største omfatter arbejde overflader, der overstiger en fod i bredden. Fleste tablet størrelser henvises til dimensionerne af deres arbejde overflader, ikke den samlede størrelse af anordningerne selv. Den største normalt appellerer til tegnere, der designer edb blueprints og andre CAD-baserede tegninger. De mindre tabletter fungerer godt for Photoshop kunstnere og retouchører, især dem, der er mere vant til at arbejde i digitale medier, end med traditionelle børster og andre tegneværktøjer. Størrelse din tablet til din arbejdsplads og dine arbejdsvaner for at undgå et misforhold mellem enheden og dine behov. Undersøg tilbagevenden og udveksling politik, før du køber så godt.

Input Options

De fleste grafik tabletter leveres med en stylus, bygget med en komfortabel greb for minimal hånd træthed gennem lange arbejdsmøder. Nogle tabletter inkluderer en mus, udarbejdelse pucken, airbrush-lignende værktøj eller andre muligheder. Hvis du kun har brug for grundlæggende input support, vælg en enhed med en standard stylus. Find ud af, hvilke modeller har muligheder, hvis du udvide teknikker, og kontrollere prisen for at tilføje dem senere. Hvis de kræver batterier, faktor omkostningerne til erstatninger ind i dit budget.

grænseflade

Ældre tegning tabletter tilsluttet via en seriel port på pc'en og en ADB port på Mac. Dagens tabletter tilbyde USB-grænseflader, selvom nogle små enheder omfatter Bluetooth trådløs forbindelse, så få et kabel lang nok til at nå din computer, især hvis du bliver nødt til at slutte den til en port på bagsiden af ​​dit system. Nogle tabletter kan ikke oprette forbindelse via en USB-hub, så arrangere plads nok til at tilslutte din nye enhed.

Feature Support

Adobe Photoshop indeholder trykfølsomme funktioner i sine børster og andre maleri og tegneværktøjer. Ved hjælp af en tegneplade, kan du simulere virkelige børstning og airbrushing teknikker, tildele tastaturkombinationer til stylus-monteret input knapper til at fremskynde retouchering operationer og slip din arbejdsplads hånd fra kloagtige position, du bruger på en mus. Medmindre du bruger en Photoshop-kompatible tegneplade, disse funktioner forbliver utilgængelige, så vælg en mærke og model, der vil arbejde med softwaren.

Indlæringskurve

Nogle Photoshop kunstnere finde ved hjælp af en tegneplade intuitiv og komfortable efter et par minutters praksis. Andre har brug for mere tid til at vænne sig til enheden, især for at få adgang til menuer og andre elementer i brugergrænsefladen. Før du køber din tablet, downloade sin brugermanual og gøre dig bekendt med sine opsætningsmuligheder. Så afsat lidt tid til at installere enheden, tilpasse din tilføjet Photoshop muligheder og øve dine input teknikker, herunder hvordan dens funktioner kan udvide dine arbejdsforhold muligheder og kunstneriske valg.


relaterede artikler