Min tastatur er at skrive Weird symboler

May 11

Min tastatur er at skrive Weird symboler


For det meste, og under normale omstændigheder, din computer gør hvad du forventer det at gøre, og hvad du fortæller det til at gøre. Men fra tid til anden, vil indstillinger ændre sig og pludselig bliver mærkelig sin normale adfærd, som viser sig ved ting som mærkelige symboler vises i stedet for din normale bogstaver. Der er forskellige årsager og løsninger til dette, men dette symptom er ikke nødvendigvis udtryk for et stort computer problem.

Operativsystem vs Programmer

Computeren har et operativsystem installeret som en central program. Denne software - Windows - styrer alt dit hardware og software og letter kommunikationen mellem de to. Windows styrer dit tastatur og sproget det bruger. Software, som Microsoft Office, kan have en anden relation med dit tastatur. Når du ændre skrifttypen i et tekstbehandlingsprogram, ændrer du den måde, at specifikke program viser, hvad du skriver. Tjek andre programmer til at se, om de underlige symboler der, også; hvis ikke, bare ændre skrifttypen i dit tekstbehandlingsprogram.

Sprog

Hvis din underlige symbol problem der sker i forskellige programmer, problemet er næsten altid med operativsystemets standard sprog. Når du køber en computer i USA, er det præinstalleret med en engelsksproget version af Windows, medmindre du angiver andet. Men som du interagerer med hjemmesider eller installere ekstra software, kan du blive bedt om at installere nye sprogpakker - for kinesisk eller koreansk, siger, - for at se bestemt indhold. Disse sprog kan blive dit standardsprog og vises som mærkelige og ulæselige tegn, hvis ikke installeret korrekt.

Tastatur Standardsprog

Indstillingen Standardsproget i Windows gør et par ting. Ved brug af tekstbehandling software eller programmer med en stavekontrol, Windows bruger standardsproget som roden ordbog. Indstillingen sprog styrer også de specifikke taster på dit tastatur. Mens computere i Japan og Canada, for eksempel, har begge den samme tastaturlayout, den japanske computer har en anden indgang indstilling for at udvide tastaturet næsten, der giver mulighed for flere tegn som følge af forskellige tastetryk. Når du ændrer operativsystemets indtastningssprog, måske mærkelige breve blive vist.

Ændring af sprog

Ændring af sprogindstillingen tilbage til engelsk er en enkel proces på Windows. Klik på "Start" og vælg derefter "Control Panel". Vælg nu "Klokkeslæt, sprog og region" og derefter "Internationale og sproglige indstillinger." Klik på "Tastatur og sprog" fanen og derefter klikke på "Skift tastatur". Fjern eventuelle uønskede sprog fra listen og klik på "Anvend" for at gemme dine ændringer.


relaterede artikler