Sådan Gør Customized Grænser på Photoshop

August 14

Gå ind i ethvert stormagasin, håndværk butik eller hjem varer center og du vil finde hylder af rammer søger at huse dine fotos og tegninger. Mens disse store-købte rammer kan tilføje farverige eller designet grænser til dine billeder, vil de aldrig være så original som noget, du selv opretter. Lav dine egne grænser direkte på et foto ved hjælp af Adobe Photoshop. Photoshops betegnelse for grænser "slagtilfælde", og med et par hurtige klik, vil du være i stand til at matche --- eller oprette en kontrast til --- en kant til et billede.

Instruktioner

1 Åbn Photoshop, skal du klikke på menuen "Filer" og vælg "Åbn". Naviger til foto, tegning eller billede, du ønsker at tilføje en brugerdefineret grænse til og dobbeltklik på filnavnet. Billedet åbner i Photoshop arbejdsområdet. Klik på "Vis" menuen øverst på skærmen og vælge "Tilpas på skærm", så du kan se hele grafikken på skærmen.

2 Klik på menuen "Vælg" i toppen af ​​skærmen og vælge "Alle". En blinkende stiplet linje vises omkring grænsen af ​​dit billede.

3 Klik på menuen "Rediger" og vælg "Stroke". Streg vindueskarm vises. Indtast det antal pixels for bredden af ​​grænsen i "Bredde" boksen. Jo større tal, jo tykkere bredden. For eksempel skrive "75 px" for en 1-tommer grænsen.

4 Dobbeltklik på boksen "Color" for at åbne "Select stregfarve" regnbue. Vælg en farve ad regnbuen til at tjene som grænsen farve. Klik på "OK".

5 Reducer antallet i Opacity boks til mindre end 100, hvis du ønsker at have en semi-transparent grænse, hvor dit billede viser gennem det. Jo lavere dette tal, jo mere gennemsigtig din grænse være. For en helt uigennemsigtig grænse, forlade indstillingen ved 100.

6 Lad de andre muligheder som deres standard, og klik på "OK" knappen. Du har tilføjet en brugerdefineret kant til billedet.

7 Klik på menuen "Filer", klik på "Gem som" og skriv et nyt navn til billedet, så du altid kunne få adgang den oprindelige version i fremtiden.