Hvad skal gøre, når Spyware Doctor hjælper ikke

April 5

Spyware, undertiden benævnt adware, er blevet et alvorligt forværring med brugere af Microsoft Windows-operativsystemet. Mens teknisk set ikke en ondsindet form for malware, spyware frarøver systemet for ressourcer, og i tilfælde, hvor koden for disse tracking programmer er skrevet dårligt, kan computerens ydeevne blive forringet.

Brug Trend Micros Online Scan

Trend Micro tilbyder en gratis online scanning, kaldet HouseCall, der vil kontrollere dit system for både virusinfektioner og spyware (se Resources). I de fleste tilfælde, ved hjælp af en online scanning at dobbelttjekke en installeret software beskyttelse pakke er en fantastisk måde at sikre, at en computer er fuldt beskyttet. For at starte et HouseCall scanning, besøge Trend Micros hjemmeside, skal du klikke på "Klik her for Free Scan" linket og derefter vælge "Get HouseCall Gratis Scan" knappen. Du vil blive bedt om at acceptere deres Betingelser for brug ved at klikke på afkrydsningsfeltet, "Ja, jeg accepterer betingelserne for brug" og klikke på knappen "Start HouseCall". Trend Micro vil udføre en kort test af din browser og Windows-version, og vil bede dig om at klikke på knappen "Start Java HouseCall."

Bemærk, at på en moderat størrelse harddisk, med en masse data, kan denne scanning køre i flere timer. Det anbefales, at du kører denne test natten over.

I de fleste tilfælde kan Trend Micro fjerne både virusinfektioner og spyware, men i tilfælde, hvor det ikke kan, HouseCall vil give dig en detaljeret rapport, som vil være til hjælp med at fjerne eventuelle resterende problemer.

Microsofts Windows Live Safety Scanner

Microsoft kan forstå, at spyware er et problem, og har skabt en gratis online software værktøj, der også kan hjælpe en bruger med at rydde op deres systemer. Microsofts scanning er meget ligetil og kan køres ved at følge de detaljerede anvisninger på OneCare stedet (se Resources).

Installer SpywareBlaster

En fremragende spyware afsked værktøj og beskyttelse resident program er SpywareBlaster fra Javacool Software (se Resources). SpywareBlaster er tilgængelig som en gratis download for privatkunder. Forretningsservice brugere opkrævet $ 9,95 per licens, og er til rådighed for 10 licenser eller flere rabatter. For at installere SpywareBlaster på dit system, skal du fjerne Spyware Doctor, hvis du har det installeret og hukommelse-hjemmehørende. Når det er installeret, skal du køre en komplet SpywareBlaster scanning. Vær forberedt på denne scanning til at køre i flere timer, afhængigt af størrelsen af ​​din harddisk og antallet af filer gemt der.


relaterede artikler