Sådan bruges BCP Scripts

August 7

Oprettelse af et script til at udføre din "BCP" kommandoer er nyttigt, når du vil behandle flere borde på samme tid. "BCP" er et hjælpeprogram, der import eller eksport af data fra en Microsoft SQL Server 2000-database til en bruger-fil. En måde at gøre et script er med en batch-fil, der indeholder en "BCP" kommando per linje. Når du udfører batch fil systemet vil køre kommandoerne efter hinanden.

Instruktioner

1 Åbn en teksteditor, som Windows Notesblok, og oprette et nyt dokument.

2 Skriv en "BCP" kommando per linje i filen, indtil du har valgt alle de tabeller, du vil behandle med scriptet. En kommando "BCP" følger den almindelige opstilling af "bcp tabel_navn retning filnavn muligheder." For eksempel importere alle poster fra en tekstfil ind i en bestemt tabel ved at skrive:

bcp databasename.owner.mytable i "C: \ myfile.txt" -c -T

Den "-c" argument angiver, at filen er tabulatorsepareret tekst, med én post pr linje. Den "-T" argument, at "BCP" skal bruge Windows-godkendelse for database forbindelse. Eksportere data i stedet for at importere det ved at erstatte "i" argument med "out".

3 Gem filen med en batch (.bat) filtypenavnet.

4 Tryk menuen Start i Windows, skriv "cmd" i søgefeltet og tryk på "Enter" -tasten. Dette åbner "Kommandoprompt" vinduet.

5 Naviger til den mappe, der indeholder din batchfil. Indtast filens navn og tryk på tasten "Enter". Din "BCP" script vil nu udføre.


relaterede artikler