Sådan Switch kolonner i MS Word 2007

August 17

Sådan Switch kolonner i MS Word 2007


Den "kolonner" i Microsoft Word 2007 er nyttigt i arrangere dit dokument for at oprette et bestemt udseende. Dog kan processen være forvirrende for første gang brugeren. Når du opretter flere kolonner på en side, Word behandler dem som en enkelt blok af information, blot adskilt i kolonner. Så når du fylder den første kolonne med oplysninger, flytter markøren til den anden. Så længe den første kolonne ikke er fuld, kan du ikke få adgang til anden kolonne. Den måde omkring dette er at skabe kolonne pauser, som vil medføre Word til at behandle dem som separate blokke af information.

Instruktioner

1 Klik på "Sidelayout" knappen på toppen af ​​vinduet Microsoft Word 2007.

2 Klik et sted i den første kolonne til at bringe op markøren. Proceduren vil skabe en pause mellem denne søjle og en til højre for den.

3 Klik på knappen "Indsæt Side og sektionsskift" i "Sideopsætning" del af værktøjslinjen. Hvis din skærm er for lille, kan knappen hedde "Breaks", eller det kan ikke mærkes. Det ligner to adskilte sider.

4 Klik på "Column" fra drop-down menuen. Markøren vil nu flytte til anden kolonne, og du kan klikke mellem den første og anden. Hvis du fylder den første kolonne med oplysninger, vil Word oprette en anden kolonne mellem den første og anden til at holde dine oplysninger.


relaterede artikler