Sådan deaktiveres en adgangskode på Start-Up i Windows Vista

August 26

Sådan deaktiveres en adgangskode på Start-Up i Windows Vista


Når du installerer Windows Vista, er en del af installationen vælge en adgangskode til din administratorkonto. Denne adgangskode bruges til at logge på Windows og for User Account Control, eller UAC, sikkerhedskomponent følger med Vista. Hvis du ikke ønsker at indtaste et password, hver gang du starter Vista, kan du konfigurere Windows til automatisk at logge dig ind uden en adgangskode. Et kodeord vil stadig være behov for UAC at foretage visse systemændringer.

Instruktioner

1 Hold "Windows" tasten på tastaturet og trykke på "R" for at åbne "Kør" kommandoen boksen ned. Skriv "netplwiz" eller "control userpasswords2" i "Open" tekstfeltet og klik på "OK". Hvis du bliver bedt om en administratoradgangskode, skal du indtaste adgangskoden og klik på "OK". Vinduet Brugerkonti åbnes.

2 Klik på "Brugere skal angive brugernavn og adgangskode for at bruge denne computer" afkrydsningsfeltet for at fjerne markeringen i feltet. Klik på "OK".

3 Indtast adgangskoden til din brugerkonto i "Automatisk Log On" vindue, der popper op. Indtast adgangskoden igen for at bekræfte det. Klik på "OK". Næste gang du starter Windows, vil du ikke blive bedt om en adgangskode.

TIPS

  • Du kan også åbne "Brugerkonti" vinduet fra menuen "Start" i Windows. Klik på Windows "Start" og skriv "netplwiz" i søgefeltet. Tryk på "Enter" -tasten. Indtast administratoradgangskoden, hvis du bliver bedt om, og klik på "OK."

relaterede artikler