A Computer Sound Device Troubleshooter

August 28

A Computer Sound Device Troubleshooter


De fleste stationære og bærbare computere leveres med en form for lydudgang, hvorvidt en indbygget højttaler eller en ekstern sæt normale højttalere. Hvis der kommer ingen lyd fra din lydenhed, er der flere fejlfindingstrin, du kan prøve med hardware og software i computeren, inden helt erstatte din højttalersæt.

Instruktioner

1 Luk audio program, du bruger i øjeblikket og åbne en anden. Prøv at spille musik med den for at se om nogen lyden kommer ud af højttalerne. Genstarte din computer og prøv den originale lyd program igen. Afinstaller og geninstallere det oprindelige program, hvis det ikke virker, men andre programmer gør.

2 Kontroller strømkablet AC adapter til højttalerne og sørg for at det er forbundet til en elektrisk stikkontakt. Sørg for, at 3,5-tommer stereo jack eller USB-kablet er tilsluttet fra højttalerne til din computer. Prøv at tilslutte USB-kablet til en anden USB-port.

3 Sørg for, at knappen lydstyrken på højttalerne ikke er skruet helt ned. Kontroller, om den side af din bærbare computer eller tastaturet på skrivebordet har sin egen volumen kontrol, og sørg for at den er tændt. Klik på "Start" knappen i bunden af ​​din computers skrivebord, og derefter klikke på "Control Panel". Vælg "lydenheder" fra listen af ​​muligheder, og derefter kontrollere, om enheden er indstillet til at slå.

4 Naviger tilbage til Kontrolpanel og vælg derefter "Enhedshåndtering". Klik på plustegnet ved siden af ​​"Audio Devices" og derefter højreklikke på lydkort, der popper op. Vælg "Egenskaber" for at få et nyt vindue. Check under "Status" bar for at se, om der står "Denne enhed fungerer korrekt." Vælg den mulighed for at hente en ny enhedsdriver hvis det udviser nogen anden statusrapport.

5 Køb et nyt lydkort hvis det stadig ikke fungerer korrekt, efter at hente en ny enhedsdriver. Tag alle kabler fra bagsiden af ​​computeren og sæt den på sin side. Fjern case skruerne med en skruetrækker, og derefter fjerne sidepanelet. Træk den gamle lydkort og sætte den nye i stedet. Skub panelet igen, og derefter sætte skruerne tilbage i at afslutte installationen.

TIPS

  • Prøv at tilslutte et andet sæt højttalere ind i din USB eller stereo jack for at sikre din oprindelige sæt er ikke blevet beskadiget eller bliver defekt.

relaterede artikler