Sådan omgå en BIOS Password på HP Vectra VL

August 17

HP Vectra VL er en serie af stationære og tower computere til erhvervsbrug. Mange af de computere i Vectra VL linje er nu mere end 10 år, og du kan finde dem solgt af virksomheder, der migrerer til nyere maskiner. Desværre, på grund af den ekstra sikkerhed, der kræves for business computere, du kan også ske på en Vectra VL, der har en BIOS-adgangskode allerede konfigureret, forhindrer dig i at bruge maskinen. Du kan omgå en Vectra VL adgangskode ved midlertidigt at fjerne batteriet, der gemmer adgangskoden.

Instruktioner

1 Drej Vectra VL helt slukket, og fjern alle kabel fra forsiden og bagsiden af ​​computeren. Hvis du aldrig har afbrudt en computer før, tage et øjeblik til at markere hvert kabel, så du ikke vil have svært ved at returnere dem til deres oprindelige positioner. Bring Vectra VL til et bord eller arbejdsbord. Sæt på din antistatisk armbånd der ikke fremkalder udladning af statisk elektricitet skader på din Vectra.

2 Tryk på udløserknappen på toppen af ​​Vectra VL chassis, hvis du har en stationær (horiztonal) model. Hvis du har et tårn (lodret) model, skubbe udløserknapperne på højre og venstre side.

3 Skub de to tapper release i venstre og højre side af den forreste plastic bezel, hvis du har en Vectra VL med en desktop chassis, og vip dækslet fremad, indtil det kommer ud af computeren. Hvis du har en Vectra VL med et tårn chassis, springe dette trin.

4 Skub topdækslet på Vectra VL tilbage, hvis du har en stationær chassis eller videresende, hvis du har et tårn chassis, og løft det ud af computeren.

5 Placer Vectra VL chassis på siden, hvis du har et tårn computer. Hvis du har en stationær, springe dette trin.

6 Find den runde mønt celle batteri på Vectra VL bundkortet og fjerne den fra sin sokkel. Hvis du ikke er i stand til at fjerne det med fingrene, kan du lirke det op med en ikke-ledende værktøj såsom en plastik pind.

7 Retur HP Vectra VL til sin oprindelige position med låget og batteriet fjernes og tilslut alle kabler. Tænd computeren. Nu vil det ikke bede om en BIOS-adgangskode. Efter at computeren til at starte helt ind Windows, lukke den ned.

8 Udskift møntcellebatteriet og placere dækslet tilbage over HP Vectra VL chassis.

TIPS

  • Hvis du ikke er i stand til at fjerne dækslet af din HP Vectra VL ved at følge trinene i denne artikel, kan sikkerhedslås blive ansat. For at frigøre sikkerhedslås, du har brug for den oprindelige Vectra VL chassis nøgle, der fulgte med maskinen. Sæt nøglen og drej den mod uret for at frigøre låsen.

relaterede artikler