Sådan installeres et GeForce Galaxy GTS 250

September 17

Galaxys Geforce GTS 250 er en NVIDIA-baserede grafikkort i stand til at levere høj kvalitet grafik til og med Microsofts DX10 spil instruktioner, tilgængelig på Windows Vista og derover. Installation af GTS 250 ind på din pc kræver en åben PCI-e ekspansion slot til at holde kortet, samt en strømforsyning der kan levere 400 watt. Så længe du har den rette hardware, selve installationen er enkelt, kræver blot et par skridt til at give dig nok grafik magt til at nyde de fleste high-end spil og apps udgivet op til 2011.

Instruktioner

1 Tag netledningen og alle eksterne enheder tilsluttet computeren. Anbring computeren på en flad overflade, dækker opad.

2 Fjern tilfælde dække til din pc ved hjælp af Phillips skruetrækker til at løsne skruerne i kabinettet og derefter løfte låget fri.

3 Find den første PCI-e ekspansion slot på dit bundkort. Find de slots ved at se på den nederste bageste ende af dit bundkort. PCI-e slot bør være det første lange slot i rækken.

4 Fjern alle eksisterende grafikkort fra åbningen. Skru kortet fra bagsiden af ​​sagen, og skub den lille håndtag for enden af ​​åbningen under kortet nedad for at skubbe bag på kortet lidt opad fra åbningen. Fjern strømkablet er forbundet til kortet, og træk kortet resten af ​​vejen fra åbningen.

5 Juster hakkene langs bunden af ​​GTS 250 med dem i PCI-e slot, og tryk derefter kortet ind i åbningen for at installere det på bundkortet. Sørg for video-out sockets passere gennem åbningen på bagsiden af ​​sagen og at bagsiden metal stykke på bagsiden af ​​kortet sidder på den lille metal hylde langs tilfældet bageste, med hakket i toppen af ​​bagsidelaget stykke linie med monteringshullet på bagsiden af ​​sagen.

6 Fastgør kortet til sagen ved at skrue en skrue gennem hakket på opbakning metal pate og ind i monteringshullet på sagen. Sæt seks-pin strømkabel fra strømforsyningen i stikkontakten på bagsiden af ​​kortet. Hvis din strømforsyning ikke har den seks-bens-kabel, derefter vedhæfte den strømforsyning, der fulgte med Galaxy GTS 250 til en fire-bens strømstik fra din strømforsyning, så vedhæfte 6-polet stik i den anden ende af adapter til grafikkortet.

7 Sæt tilfælde dække, og fastgør den med case skruer. Drej sagen oprejst og tilslut strømforsyningen samt eventuelle unplugged periferiudstyr. Vedhæft din skærm på bagsiden af ​​den nyinstallerede kort ved hjælp af et DVI eller HDMI-skærm kabel.

8 Tænd for monitoren, og tænd derefter pc'en. Vent på, at operativsystemet til at starte op og anerkende den nye grafikkort. Den autodetect installerer gældende video drivere til kortet.

9 Åbn din internetbrowser og logge på Galaxy hjemmeside. Hent de nyeste drivere til GTS 250 fra afsnittet "Downloads". Vælg din model og operativsystem, derefter gemme driverne til din harddisk. Dobbeltklik på den downloadede driver setup fil for at køre installationen og opdatere dine drivere for at fuldføre installationen kortet.

TIPS

  • Bær en antistatisk håndled-rem under installationen for at undgå udsender statisk elektricitet, der kan skade dine systemkomponenter.