Hvordan kan jeg Filter & sort i MS Excel?

October 8

Hvordan kan jeg Filter & sort i MS Excel?


Microsoft Excel er en kraftfuld regnearksprogram, der kan bruges til at lagre data. De kolonner og rækker kan opdeles i noget kan brugeren ønsker, herunder budgetter, adresser eller kontrollere registre. Ved hjælp af filtre og sortering optioner, lokalisere oplysninger i alle størrelser regneark er enkel. Bare vælg de rækker eller kolonner, du ønsker at arbejde med, og vælg derefter de kriterier, du ønsker.

Instruktioner

1 Lav en sikkerhedskopi af dit regneark for sikkerheden. Det er altid bedst at begynde med at sikkerhedskopiere dit arbejde, før at lære en ny proces. Du ved aldrig, hvornår noget kan gå galt.

2 Fremhæv det område, du ønsker at filtrere og sortere. Området kan indeholde hele rækker og flere kolonner ud over skærmen, eller det kan være bare en lille område, der er alt på ét skærmbillede.

3 Vælg "Filter" i menuen i toppen af ​​Excel. Filter er en valgmulighed under "Find og Vælg." Du vil bemærke, at en lille pil nu er placeret langs toppen af ​​dine fremhævede felter. Ved at vælge rullemenuen, vil du være i stand til at filtrere en vifte af emner ved at fravælge boksene ved siden af ​​titlerne. For eksempel, hvis du arbejder med en adressebog, i henhold til statens muligheder, du ville se en liste over alle stater i dit regneark. Du kan filtrere alle de stater undtagen Ohio og Maine. Når du fjerner markeringen alle boksene at bortfiltrere noget, du ønsker at fjerne, klik på "OK".

4 Sortere de resterende elementer i dit regneark. Når du har filtreret ud af, hvad du ikke ønsker, kan du vælge "Find og Sort" fra dig menuen. Vælg "Custom". En menu vil poppe op, så du kan definere kriterierne for din slags. Du ønsker måske at sortere en bestemt kolonne, såsom den tredje kolonne, og derefter fra A til Z eller omvendt fra Z til A. Hvis du arbejder med en stor mængde data, selv efter filtrering, kan du ønsker at sortere efter flere kolonner. Føj niveauer for at maksimere din slags til at opfylde dine kriterier. Når kriteriet er indstillet, skal du klikke på "OK."

TIPS

  • Fremhæv en hel række eller kolonne ved at klikke på nummeret i venstre side eller bogstavet i toppen af ​​rækken.
  • Fremhæv et hele regnearket ved at klikke på boksen, hvor kolonne bogstaver og rækkenumrene mødes på toppen, venstre side af regnearket.
  • Gem din sorteret og filtreret regneark til en ny fil.
  • Må ikke ramt "Gem" uden at have en back-up af din oprindelige regneark.

relaterede artikler