Liste over Medical Billing Software

October 15

Liste over Medical Billing Software


Medicinsk fakturering er en bekvem, men udfordrende måde at arbejde hjemmefra. Det indebærer afkode medicinske dokumenter og med held at indtaste oplysninger i en medicinsk fakturering software. Der er mange skoler og klasser til rådighed til at lære disse tekniske færdigheder, men når du er på din egen, vil du nødt til at få en medicinsk fakturering software, som du er komfortabel med. Holde op med den skiftende teknologi på området vil også kræve dig til at kigge efter ny software med jævne mellemrum. Opholder på toppen af ​​nye medicinsk fakturering software holder dig ajour med dit område og i toppen af ​​din indtjeningspotentiale.

Delphi32

Delphi32 er en medicinsk fakturering software specifikt til brug i det psykiske område. Det er en let at lære program med en enkel brugergrænseflade og tilpasses forsider. Det giver batch forsikring fakturering, en tilpasselig fremskridt Notes-program og fleksibel gebyr tidsplaner. Der er gratis faciliteter såsom telefon support og en prøveperiode med fuld støtte. Priserne i 2009 afhænger af mange faktorer, såsom den type forretninger og medarbejdere, men begynder ved $ 900 og gå op med ekstra funktioner.

advancedmd

Denne software-as-a-service eller SAAA program giver komplet medicinsk fakturering kontorløsninger. Det er ikke kun en medicinsk fakturering software, men også en hel praksis opløsning. Det omfatter fakturering, planlægning og praksis management applikationer. Det har en let at bruge interface med en enkelt webbaseret log i. Det er en abonnementsbaseret tjeneste, og det tilbyder gratis support og verdensklasse sikkerhed, og billethajer en 95 procent påstand succesrate. Det tilbyder en gratis prøveperiode med en støtteordning til at hjælpe med eventuelle problemer. Denne service tilbyder også en Emergency Medical Record ansøgning. Det fungerer på den halve tid af traditionelle elektroniske patientjournaler systemer. Prisen er baseret på, hvilket system er bestilt og begynde på $ 899.

CareTracker

CareTracker er et web-baseret, abonnementstjeneste, der indeholder flere programmer i én pakke. Det har en fakturering ansøgning, praksis ledelse, og en let desktop interface. Den overvåger også personale og udbyder ydeevne for at optimere effektiviteten på kontoret. Det er nyttigt for enkelt fakturering tjenester, læger kontorer og større selskaber. Der er et krav benægtelse management system samt som holder styr på afslag og hjælper dig med at definere fejl og fremtidig anvendelse. Tilføj til disse funktioner en ansøgning om at forfølge ubetalte fordringer og der fuldender pakken. Priserne er bestemt af hvilket system der anvendes, men begynde på omkring $ 800.


relaterede artikler