DIY Logos Brug Photoshop CS3

May 15

Fremme dit band, butik, nonprofit eller lille hjem virksomhed med et logo. Logos er grafiske design lavet for at skabe et "brand", hvor seerne genkende logoet og knytte det til din gruppe eller organisation. Selvom du kan indgå aftale med en grafisk design firma til at lave et logo til dig, kan du også oprette en selv, ved hjælp af Photoshop CS3. Photoshop er et stort grafisk program til rådighed som en del af Adobe Creative Suite og kommer med en stor samling af værktøjer, som vil få dig designe dit eget logo med et par klik og et par minutters gang.

Instruktioner

1 Åbn Photoshop CS3, trække ned i menuen "Filer" og klik på "Ny". Navngiv filen "MyLogo" og indstille din foretrukne dimensioner, såsom 3 inches med 3 inches. Træk ned "Menu" og vælg "CMYK Color." Klik på "Transparent" knappen under menuen "Indhold", og klik på knappen "OK".

2 Træk menuen "Vis" ned og vælg "Tilpas på skærm." Dette øger ikke dit logo størrelse, det blot giver dig mere plads til at arbejde.

3 Klik på "Paintbrush" værktøj på "Funktioner" paletten i venstre side af skærmen. Dobbeltklik på den øverste venstre boks af "Color Picker" nedenfor det, de to overlappende farvede firkanter. Vælg den vigtigste logo farve og klik på "OK" knappen.

4 Træk ned menuen "Brush" øverst på skærmen, og vælg en lille, solid runde børstehoved som # 13. Tegn omridset af logoet, såsom dine initialer, en pote print, en blomst eller en cupcake.

5 Klik på "Paint Bucket" værktøj på "Funktioner" paletten, og klik inde i skitserede område, som fyldes med farve.

6 Skift tilbage til malerpenslen, vælge et mindre børstehoved og vælge en ny maling farve. Tilføj designs til logo, såsom prikker, brand flammer eller hvirvler omkring illustrationen.

7 Klik på "Type" værktøj, der ligner en "T" på værktøjslinjen. Vælg en skrifttype fra teksten værktøjslinjen øverst på siden; vælge noget, der afspejler din virksomhed, såsom Bradley Hand for en babysitter eller børnepasning selskab eller Century Gothic for noget mere alvorligt.

8 Vælg en skriftstørrelse og farve, og klik derefter på markøren under tegningen på feltet "MyLogo". Skriv din organisations navn eller en kort sætning i et par ord, såsom "Max 'udskæringer," "Roses Poker Lektioner" eller "Davida bøger."

9 Spar logoet ved at klikke på menuen "Filer" og vælge "Gem som". Vælg en destination for logoet på computeren, såsom skrivebordet. Træk ned menuen "Format" og vælg "GIF", det eneste filformat, der giver mulighed for gennemsigtighed baggrunden, så dit logo kan placeres på en hvilken som helst farvet baggrund. Klik på knappen "Gem".


relaterede artikler