Sådan Transfer downloadede Films til DVD

May 28

En harddisk kan fylde op i et hurtigt tempo på grund af for store film downloads. Når lagerplads på et drev bliver løbet tilstoppet, kan en computer køre langsommere end normalt. Den gode nyhed er, at der er en løsning. Du kan stadig holde alle dine downloadede film uden at skulle købe en ny og større harddisk. I et par enkle trin, lære at overføre downloadede film til DVD.

Instruktioner

1 Åbn Nero Express. Klik på "Start" -menuen. Gå til alle programmer. En liste vises. Find "Nero Express" og klik på det.

2 Bemærk, at pop-up af Nero Express vil have fire valgmuligheder på venstre side.

3 Vælg "Data" og derefter "Data DVD". Dobbeltklik på "Data DVD" valgmulighed.

4 Føje data til disken. Den højre side har en fane for at tilføje filer. Klik en gang og en browser på din harddisk vises. Vælg alle de downloadede film, som du kan passe på én DVD-disk. Det er enten 4 eller 8 GB, afhængigt af typen af ​​DVD-R'er, du har købt.

5 Klik på "Luk" når du er færdig med at tilføje dine downloadede film.

6 Klik på "Næste", og dette vil bringe dig til de endelige brænde indstillinger.

7 Placer DVD-R-disk i dvd-brænderen.

8 Vælg den optager, som du i øjeblikket bruger på siden med indstillinger. Det bør allerede indstillet til brænderen, du bruger. Hvis "Multi-session disk" klikkes, fjerne markeringen. Husk, at du ikke kan føje filer senere til en DVD-R-disk. Du kan kun gøre dette, hvis du bruger en DVD-RW-disk.

9 Klik på "Brænd". Denne proces bør kun tage omkring 30 minutter at gennemføre. Men det afhænger af hastigheden på din dvd-brænder samt PC hastighed,.

10 Vis dine film, du lige har brændt på din PC. Klik på dem præcis, hvordan du ville, hvis de var stadig på din harddisk.

TIPS

  • Husk, det er bare at sikkerhedskopiere dine mediefiler, så du kan fortsætte med at hente film og se dem fra en DVD. Du kan ikke afspille disse film i en almindelig dvd-afspiller.
  • Mens den brændende processen bliver gennemført, må du ikke fjerne disken eller slukke computeren, mens den brænder. Dette vil ødelægge data.

relaterede artikler