Sådan Set Up en hjemmenetværk på Windows XP

October 29

Et hjem computernetværk gør det muligt at dele filer og andre ressourcer som printere blandt alle computere forbundet til netværket. Et hjemmenetværk giver også hver computer til at oprette forbindelse til internettet samtidigt ved hjælp af en enkelt tjeneste abonnement. Hvis du har mere end én Windows XP computer i dit hjem, kan du oprette et hjemmenetværk med et minimum af ekstra hardware ved hjælp af software er inkluderet i operativsystemet.

Instruktioner

1 Sæt den ene ende af netværkskablet leveret med din router i netværksporten på DSL- eller kabelmodem. Sæt den anden ende af kablet i porten mærket WAN eller WLAN på bagsiden af ​​din router. Denne port sidder generelt lidt fra andre porte på en router. Tilslut dine computere til de resterende åbne porte ved hjælp ekstra netværkskabler.

2 Installer eventuel netværksforbindelse software leveret med din router på én computer. Dette vil guide din router gennem processen med at forbinde med din tjenesteudbyders modem og vil give dig mulighed for at anvende forskellige indstillinger, såsom netværk passwords og sikkerhed, bør du ønsker det.

3 Sådan Set Up en hjemmenetværk på Windows XP


Kør guiden Netværksinstallation på hver netværkscomputer.

4 Sådan Set Up en hjemmenetværk på Windows XP


Klik igennem til "Vælg forbindelsesmetode" skærm. Vælg "denne computer opretter forbindelse til internettet via en anden computer på mit netværk eller via en Residential Gateway".

5 Sådan Set Up en hjemmenetværk på Windows XP


Fortsæt i guiden Netværksinstallation til "Giv denne computer en beskrivelse og et navn" dialogboksen. Vælg hvilket navn du vil, inden antallet af tilladte tegn. Hver computer på netværket skal have et andet navn. Brug af "Computer Beskrivelse" dialogboksen er valgfrit.

6 Sådan Set Up en hjemmenetværk på Windows XP


Klik på "Næste" til "Navn dit netværk" skærm. En standard navn, såsom "arbejdsgruppe" eller "MSHOME", er leveret. Du kan bruge det eller ændre det, men denne information skal være den samme på alle computere på netværket.

7 Sådan Set Up en hjemmenetværk på Windows XP


Klik på "Næste" til Fil- og printerdeling side og vælg "Slå fil- og printerdeling".

8 Sådan Set Up en hjemmenetværk på Windows XP


Klik på "Næste" og anvende indstillingerne på hver computer på netværket, og klik derefter igennem til "Finish" og genstart at gøre dit hjemmenetværk operationelt.

TIPS

  • Læs din router dokumentation for installationsinstruktioner er specifikke for din router model.Be at alle computere er tildelt de samme workgroup.Buy netværkskabler på den længde, du har brug for online, på computer detailhandlere og hjem elektronik forretninger.

relaterede artikler