Sådan hente slettede e-mail med software

April 19

Sådan hente slettede e-mail med software


Tilfældigvis sletning af en e-mail kan ødelægge hele din dag --- ikke at nævne få dig til at miste værdifulde data eller vigtige oplysninger. Takket være flere programmer, kan du forsøge at hente og gendanne e-mails, som du måske mangler.

Instruktioner

1 Hent et program, der er beregnet til at hente slettede e-mails på computeren, som du brugte, da du slettede e-mail, som du ønsker at hente. Der er mange af dem, og de alle arbejder på samme måde. Vælg mellem de i afsnittet "Referencer" nedenfor eller tale med din computer help desk eller it-afdelingen for at se, om der er andre programmer, som de anbefaler til din computer, server eller situation.

2 Dobbeltklik på programmet efter at den er downloadet det at starte installationen. Klik gennem installationsskærmbillederne. De fleste programmer vil automatisk installere, men du kan have til at læse hensyn til service og accepterer dem.

3 Kør programmet på din computer, efter at den er installeret. Denne proces kan tage et par minutter eller et par timer. Programmet søger efter stykker af e-mails, der er blevet slettet; det vil søge på din harddisk og e-mail-program for disse stykker information. Nogle programmer vil bede om din e-mail-adresse og adgangskode, så de kan søge efter en bestemt type beskeder, og nogle vil søge efter alle e-mails. Derfor kan programmet hente en masse e-mails, og du bliver nødt til at søge gennem dem at finde dem, som du søger.

TIPS

  • Husk, at denne proces normalt kun arbejder med computer- eller systemmæssige-baseret e-mail-programmer, såsom Mozilla Thunderbird eller Microsoft Outlook. Typisk hvis du ved et uheld slette en e-mail fra en web-baseret e-mail-konto, det kan ikke hentes.