Sådan Erstat Højttalere på en bærbar

October 11

Laptop er berygtet for at have lav kvalitet højttalere. Disse højttalere har ikke mulighed for at få meget højt. Desuden er bærbare højttalere ikke kendt for at have en meget lang holdbarhed. Uanset om du forsøger at erstatte ødelagte bærbare højttalere eller blot ønsker at opgradere dem, der erstatter bærbare højttalere er en meget nem proces at udføre.

Instruktioner

1 Køb et sæt bærbare højttalere, der er kompatible med dit brand af laptop. Hvert sæt højttalere vil ikke passe hver laptop, så sørg for din bærbare computer er noteret på pakken.

2 Åbn den bærbare computer sikkert at udskifte de interne højttalere. Til at begynde dette, først fjerne alle batteriets komponenter, både det ydre på, der sættes i væggen samt det interne batteri. Den interne pakke fjernes ved at holde frigørelsestappen placeret i bunden af ​​den bærbare computer, og skub batteriet fra fra sin havn.

3 Fjern harddisken fra sin bolig ved at skrue det og skubbe det ud af trækket, at der er knyttet til den. Vær sikker på at gøre et notat af den rigtige måde det kommer ud. Hvis du sætter den tilbage på hovedet, vil computeren ikke fungere korrekt.

4 Skru alle de skruer, der holder den bærbare krop på plads. Når skruerne er fjernet, løftes op på den bærbare computer skærmen og adskille den fra computerens krop. Der vil være to ledninger, der forbinder skærmen til bundkortet; Sørg for ikke at afbryde disse ledninger fra deres forbindelser.

5 Adskil de to stykker af plast organ ramme for at se indersiden af ​​den bærbare computer. Når inde den bærbare computer, identificere, hvor de to højttalere er placeret. Dette vil være forskelligt for hvert mærke af laptop. Hvis du ikke kan finde det, bare følge, hvor hullerne på ydersiden af ​​kroppen er placeret; det er her højttalerne skal hvile internt.

6 Skru højttalerne fra pletterne og gøre et notat, hvor de opretter forbindelse til bundkortet. Find disse forbindelse på det nye sæt højttalere for at sikre, at det nye sæt vil fungere korrekt, før du fjerner noget. Afbryd derefter de gamle højttalere, og tilslut de nye til samme sted som de gamle talere blev fjernet.

7 Tilslut alle komponenter på den præcise steder, hvorfra de blev fjernet. Skru udtømningshætten alle skruer ind i de rigtige pletter, strøm på computeren og teste de nye højttalere til at sikre, at de fungerer korrekt.


relaterede artikler