Sådan Marry en Blu-ray ROM til et bundkort

April 9

Sådan Marry en Blu-ray ROM til et bundkort


Du kan hurtigt tilføje Blu-ray-afspilning disc evne til din stationære computer. Processen med at installere en Blu-ray-drev og tilslutning eller "gifte sig" den til en pc bundkort er ikke vanskelig. Mange BD-ROM-drev er "combo" modeller, der tilbyder dig bekvemmeligheden af ​​brændende dvd'er og afspilning Blu-ray-diske på samme drev. Hvis du vælger en BD-R-drev - en Blu-ray brænder - installationen er det samme som med en BD-ROM-drev.

Instruktioner

Forberedelse

1 Bekræft, at du computerens bundkort understøtter SATA-enheder som Blu-ray-drev. Seneste bundkort indeholder SATA-stik, men ældre modeller bruger langsommere IDE-interface og brede IDE kabler. Hvis din pc bundkort mangler SATA support, kan du tilføje et SATA-kort til en ledig PCI-slot på brættet for at give SATA porte. Også bekræfte, at din computers skærmkort og din skærm er kompatibel med HDCP, eller høj båndbredde digital-beskyttelse af indhold, for at tillade afspilning af Blu-ray-film og andet copyright-beskyttet indhold.

2 Sluk for computeren. Tag netledningen ud af stikkontakten på bagsiden af ​​sagen.

3 Fjern sidepanelerne fra computeren sagen. Typisk er disse holdes på plads af to fingerskruer på hver side. Med skruerne fjernes, skubbe panelerne væk fra forsiden af ​​pc'en for at fjerne dem.

4 Fjern frontpladen fra en ledig 5,25-tommers drev bay. På mange pc'er, kan ansigt plader der dukkede ud blot ved at lægge pres på begge sider. På andre sager PC, kan du nødt til at fjerne frontdækslet for at skubbe ud en frontplade. Dette sker som regel ved at gribe og trække bunden af ​​rammen væk fra sagen, at holde for øje, at ringen skal håndteres forsigtigt, da afbryderen og andre funktioner er forbundet med ledninger til bundkortet. Gem frontpladen til eventuel senere brug.

Installation

5 Skub Blu-ray ROM-drev i den ledige drevbåsen. Forsiden af ​​drevet skal monteres flugter med fronten af ​​computeren sagen. Sæt de fire skruer, der følger med drevet ind i hullerne i drevbåsen, der justeres med hullerne i siden af ​​drevet. Placer to skruer på hver side af drevet. På nogle tilfælde er skruerne ikke nødvendig, fordi drevbåsene er udstyret med klemmer, der twist på plads for at fastgøre drevet.

6 Tilslut den røde SATA datakabel forsynet med drevet til SATA-porten på bagsiden af ​​drevet. Juster kablet korrekt til L-formet forbindelse i havnen. Tilslut den anden ende til et ledigt SATA-port på bundkortet, igen tilpasse kablet til L-formet forbindelse i havnen.

7 Vedhæft en SATA strømstik til strømstikket på Blu-ray drev. Strømforsyninger typisk giver en vifte af smalle SATA-stik, så du bør ikke have nogen problemer med at finde en tilgængelig én. Hvis kun Molex stik er tilgængelige, få et Molex-til-SATA konverter fra enhver computer dele leverandør.

8 Udskift tilfælde sidepaneler og frontdækslet, hvis du har fjernet det. Tilslut PC strømkabel. Ved opstart, bør Windows registrerer det nye drev og automatisk installere drivere er nødvendige for enheden.

9 Indsæt cd / dvd forsynet med drevet og installere den medfølgende Blu-ray-afspilning software. Tjek for de seneste opdateringer af denne software fra software maker hjemmeside for at sikre, at du har de nyeste funktioner.

TIPS

  • Altid bære en anti-statisk håndled band, når du arbejder med computerens komponenter.