Sådan Tilføj Breaks i WordPress Indlæg

March 16

Nogle gange kan et blogindlæg, som du opretter til din WordPress hjemmeside kan være længere end passer komfortabelt i en enkelt side. En særdeles lange indlæg kan strække under sidebjælken på din hjemmeside, der strækker sig forbi de navigations menuer, reklamer og andre elementer, indholdsoversigten indeholder. Hvis du har en WordPress indlæg, der er for lang til at passe komfortabelt i dit website design, når de ses som en enkelt side, skal du tilføje et sideskift at opdele posten i flere sider.

Instruktioner

1 Klik på linket "Tilføj ny" i afsnittet "Indlæg" af din WordPress dashboard at begynde at oprette et nyt indlæg. For at tilføje sideskift til en eksisterende indlæg, klik på menuen "Indlæg" og derefter klikke på navnet på det indlæg, du vil redigere.

2 Klik på "HTML" -fanen øverst i teksteditor for at se HTML-koden for blogindlægget.

3 Placer markøren i begyndelsen af ​​en tom linje, efter afslutningen af, hvor du ønsker den første side til slut.

4 Type "<! - Nextpage ->" i teksteditoren. Gentag dette trin, og den foregående i hver position, hvor du vil oprette et sideskift.

5 Rul til toppen af ​​siden og klik på "Publish" eller "Opdater" knappen i øverste højre hjørne. WordPress deler posten i flere sider, tilføje et sidetal i bunden af ​​hver enkelt til navigation.


relaterede artikler