Sådan scannes i gamle fotos

June 17

Sådan scannes i gamle fotos


Scanning gamle fotografier i en computer er blevet meget let i årenes løb, med de mange former for software til rådighed til at købe. Den enkle opgave kræver kun en scanner og scanning software til computeren. Når dine billeder er scannet ind i computeren, kan de yderligere forbedret med softwaren.

Instruktioner

Installer Scanner

1 Tilslut scanneren til computeren og sørg for at din imaging software er klar til at modtage et scannet fotografi. Husk at læse vejledningen, fordi hver scanneren fungerer anderledes.

2 Før du installerer en USB-scanner, som er den letteste at installere, skal alle programmer forlades udover Windows, som skal forblive åben, når du sætter USB-kablet i scanneren. Efter et par sekunder, vil den hardware guiden vises, hvilket betyder, at scanneren er klar til at downloade driveren.

3 Når du installerer en parallel port scanner, vil det første skridt være at lukke computeren ned. Du kan derefter tilslutte den parallelle stik i computerens printerport. Scanneren hoved skal derpå låses op, hvilket kan gøres under scanneren. Endelig vil Windows erkende, at den nye software blev fundet, når scannerens tændes for strømmen.

Scanning af et foto

4 Åbn din Photoshop-software, så billedet kan scannes ind i din computer. Du kan begynde scanningen ved at klikke på "Scanner" option på "Get Billeder" fanen af ​​Quick Guide. Dette vil åbne en dialog scanner boks, hvor du kan vælge en placering til den scannede fil eller vælg standardplaceringen.

5 I Elements, klik på "Photo Browser" knappen i "Redaktørens Options" bar for at starte arrangøren, så du kan se fotografierne scannet ind i programmet. Når dette er fuldført, skal du klikke på arrangørens menuen "Filer" og vælg "Get Photos" og derefter "Scanner".

6 I "Get Photos" dialogboksen, vælg "Scanner" fra "Scanner" popup-menuen. Dernæst skal du vælge en høj kvalitet indstilling for fotografiet, som kan gemmes som en JPEG, TIFF eller PNG, og derefter klikke på "OK" for at begynde at scanne fotografiet.

7 Vælg "Overvågede mapper" under menuen "Filer" og sørg for overvågede mapper og deres undermapper er slået til for nye filer. Klik på "Tilføj billeder" knappen i "Mapper til Watch" sektionen, skal du vælge hvilken mappe du vil have programmet til at se, og klik på "OK."

TIPS

  • Permanent fastsætte indstillingerne for scannede billeder ved at klikke på "Rediger" og derefter "Indstillinger". Mens der i vinduet Indstillinger, klik på "Scanner" og derefter foretage de korrekte valg.
  • Skriv "Control + U" for at importere billeder fra en scanner i Elements software.