Sådan får du en cd ud af en iMac

September 11

Sådan får du en cd ud af en iMac


Apple iMac stationære computer kombinerer en LED fladskærm, en harddisk og en central processor i en enkelt enhed, med det optiske drev placeret i højre side af skærmen. Når du er færdig med at bruge en cd på iMac, skubbe den for at fjerne det fra computeren. Uanset om det er en lyd-cd, som du lyttede til med den gratis iTunes program, der kommer installeret på alle Apple-computer, eller en data-cd, hvis filer du var adgang til, har du flere muligheder for at skubbe det.

Instruktioner

1 Træk ikonet for en lyd eller data-cd fra iMac 's skrivebordet over skraldespanden ikon i Dock for at skubbe det. Når du trækker et drev i skraldespanden på en Mac, det skubber drevet, snarere end at slette den.

2 Klik på knappen "Eject" ved siden af ​​navnet på den lyd-cd under "Enheder" i venstre rude i iTunes-vinduet, når du er færdig med at lytte til en lyd-cd.

3 Klik på "Eject" -knappen på menulinjen i Finder øverst iMac skærm for at skubbe nogen cd.

4 Klik på "Apple" logo i menuen Finder, og klik derefter på "Log ud", og derefter logge ind igen, hvis du har problemer med at skubbe en cd. Forsøg at skubbe cd'en igen, når du logger på igen.

5 Klik på "Apple" logo i menuen Finder, og klik derefter på "Genstart" hvis du ikke kunne skubbe cd'en efter at have logget ud og logge ind på din iMac. Tryk på museknappen, mens iMac genstarter og hold indtil disken skubbes ud.


relaterede artikler