Hvordan bruger du Yahoo! til Tekst en AT & amp; T Medlem

February 19

Yahoo! giver dig to forskellige måder at sende en tekst til en AT & T telefon. Du kan gøre det fra Yahoo! Messenger, som kun kræver, at du bruge telefonens nummer. Hvis du vælger at sende teksten fra Yahoo! Mail i stedet, skal du også inkludere et suffiks, der angiver, at modtageren telefonen er en AT & T telefon. Uanset hvilken metode du vælger, alle svar til din tekst kommer af samme metode. Hvis du sender en tekst via e-mail, vises et svar i din indbakke. Hvis du bruger Yahoo! Messenger i stedet, synes reaktioner som en del af en Messenger-samtale.

Instruktioner

Yahoo! Messenger

1 Åbn Yahoo! Messenger og log ind.

2 Klik på "Handlinger" og derefter "Send SMS besked" fra listen af ​​muligheder, der vises. Klik på "Andre Kontakt" fanen på det nye vindue, der åbnes.

3 Skriv din vens AT & T mobilnummer i det tomme felt i dette vindue, og klik derefter på "OK". Hvis din ven er allerede en Yahoo! kontakt, og du har hans mobilnummer opført som en del af hans kontaktoplysninger, skal du blot højreklikke på hans navn i Yahoo! Messenger og klikke på "Send SMS besked."

4 Sammensæt din ønskede tekst besked i nye Messenger vindue, der åbnes. Når du er færdig, skal du klikke på "Send" for at sende beskeden til din vens AT & T mobiltelefon.

Yahoo! Mail

5 Log ind på din Yahoo! Mail-konto.

6 Klik på "Skriv besked" knappen øverst på venstre panel i Yahoo! Mail.

7 Skriv din vens mobilnummer i feltet "Til", efterfulgt af "@ txt.att.net." For eksempel løse email til "[email protected]", hvis din vens AT & T-celle telefonnummer er 555-876-7654.

8 Sammensæt din Yahoo! e-mail, som du normalt ville. Når du er klar til at sende det til din vens mobiltelefon, skal du klikke på "Send".


relaterede artikler