Sådan udskriver store digitale fotos

April 15

Sådan udskriver store digitale fotos


Udskrivning store digitale billeder er nemt med en grundlæggende forståelse af billedopløsning: 300 dpi, for eksempel. Dit kamera evne til at tage billeder, der kan forstørres, afhænger af antallet af megapixel dit kamera har: 10MP, for eksempel. Jo højere dette tal, jo større billede, du vil være i stand til at udskrive. Hvis billedkvaliteten er mindre af et problem, kan du være i stand til at gøre udskrifter meget større, end hvad selv de fleste hjem desktop printere er i stand til. er nemt at gøre en høj kvalitet 8-tommer med 10-tommer billede, da mængden af ​​megapixel, der er standard i de fleste digitale kameraer i 2010.

Instruktioner

1 Forbered dig på at udskrive dine store billeder ved at vælge den højest mulige kvalitet ved optagelse af billederne. Afhængigt af mærke og model af dit digitale kamera, skal du måske indstille både en opløsning størrelse og en billedstørrelse separat. Kontakt din kamera for detaljer. I tvivlstilfælde, ændre alle indstillinger til højeste kvalitet.

2 Download billeder til computeren ved hjælp af enten en USB-ledning eller en hukommelseskortlæser. Åbn et billede i computerens imaging software. Naviger til din software billedsensorer muligheder, hvor du kan se billedets opløsning og trykte størrelse.

3 Beslut som er mere vigtigt: størrelsen af ​​billedet, eller billedkvaliteten. Et billede skudt på 10 megapixel kan udskrives så stor som 20-inches med 30-inches, hvis sat til en opløsning på 150 dpi. kvaliteten af ​​det billede ved 150 dpi, kan dog være lige acceptabel, med mulig pixilation. Det samme fil udskrives på 300 dpi vil skabe en flottere resultat, men kan kun blive udvidet til 11-inches med 14-inches. Find den indstilling, der hedder "Nye billeddata" i din software til at ændre opløsningen af ​​billedet uafhængigt af sin størrelse.

4 Vælg "Udskriv" fra menuen "Filer" i softwaren. Vælg indstillingen kaldet "Sideindstillinger" eller "Udskriftsindstillinger", afhængigt af din software model. Dette vil bringe en dialog specifikt til din printer.

5 Vælg den papirstørrelse og -retning og kilden. Størrelsen er ofte 8,5 med 11 inches, selvom printeren kan være i stand til at håndtere større papir. Orienteringen refererer til, om billedet er høj (stående) eller lang (liggende). Kilden er enten en plade eller rulle papir.

6 Vælg den type papir, du bruger. Standardindstillingen mulighed bør være almindeligt papir. Hvis du bruger fotokvalitet papir, konsultere de oplysninger, der hører til dit papir til forslag. Hvis der ikke foreligger oplysninger, skal du vælge en indstilling, der svarer til, om papiret er blankt eller mat.

7 Vælg den højeste udskriftskvalitet rådighed. Denne indstilling er tilkendegivet ved forskellige udtryk afhængigt af producenten, men vil normalt være den første eller sidste valg af kvalitet på en liste med valgmuligheder. Klik på "OK" for at vende tilbage til den oprindelige dialogboksen Udskriv.

8 Læg papiret i printeren på sin rigtige side som forklaret af papirets brugsanvisningen. Tryk på "Print" nederst i dialogboksen. Hvis det udskrevne foto har problemer med sin kontrast eller farve, vender tilbage til filen i imaging software. Foretag de nødvendige ændringer, og gentag processen efter behov.


relaterede artikler