Hvordan laver formularer i Word 2007

November 29

Hvordan laver formularer i Word 2007


En stor del af verdens business handles på papirblanketter af forskellige typer, selv i en tid med computere og konstant forbindelse. Så brugerne kan udfylde formularer på deres computere gør denne formular færdiggørelse mere effektiv. Microsoft Word kan du oprette danne dokumenter med en bred vifte af fill-in kontroller at fange tekst, datoer og andre oplysninger. I modsætning til en normal tekstbehandlingsprogram dokument, kan Word formularer beskyttes for at forhindre redigering af noget, men brugeren felterne, bevare integriteten af ​​dokumentet.

Instruktioner

1 Klik på fanen "Udvikler" på båndet menuen. Denne fane er ikke inkluderet i menuen som standard, så du skal tilføje det, hvis det ikke er synligt. Højreklik på et tomt sted på båndet, og vælg "Tilpas båndet" fra genvejsmenuen. Check "Udvikler" i panelet Main Tabs og klik på "OK" for at tilføje fanen til båndet.

2 Skriv den tekst, der vil repræsentere instruktioner, standardtekst og etiketter på formularen. For eksempel kan du ønsker at indsamle et navn, adresse og telefonnummer på din formular. Skriv og formatere denne tekst, tilføje en ny linje efter hver indtastning.

3 Klik ved siden af ​​etiketten for at placere indsætningspunktet, hvor du ønsker at tilføje formularen kontrol. Klik på en kontrol, som den almindelig tekst indhold kontrol, for at føje det til dokumentet.

4 Klik på "Egenskaber" ikonet for at ændre egenskaberne af reguleringen, såsom stil og låsning regler. Klik på "OK" for at anvende ændringerne.

5 Beskyt dokument fra modifikation ved at indstille redigering restriktioner. Klik "Begræns redigering" på båndet menuen. I Begræns formatering og redigering panel, skal du kontrollere "Tillad kun denne type redigering i dokumentet" boksen. Vælg "udfylde blanketter" fra drop-down menuen, og klik på knappen "Ja, start Fuldbyrdelse Protection" for at anvende den beskyttelse, til dokumentet.


relaterede artikler