Sådan Stop Conficker Virus

November 28

Sådan Stop Conficker Virus


Conficker, også kendt som Downadup, er et ondsindet program, der inficerer computere ved hjælp af Microsoft Windows-operativsystemer. Conficker er en type malware ligner en virus kaldet en orm. Mens en virus inficerer computerfiler en orm ikke og er en selvstændig program. En orm er også i stand til at sprede sig selv uden menneskelig interaktion via e-mail, netværk og andre metoder. Den Conficker ormen åbner computere til at styre af hackere og kan downloade virus og anden malware. Ormen fjernes med malware fjernelse software.

Instruktioner

Værktøj til fjernelse af Conficker

1 Åbn en internetbrowser. Naviger til CNET hjemmeside og hente Værktøj til fjernelse af Conficker. Notér download placering.

2 Naviger til den mappe, der indeholder Removal Tool Conficker. Start programmet.

3 Klik på knappen "Jeg accepterer" for at acceptere bruger licens enden. Klik på "Start" knappen for at starte scanningen.

4 Lad værktøjet for at afslutte scanningen. Følg anvisningerne på skærmen for at fjerne Conficker ormen. Klik på knappen "Exit" for at lukke Værktøj til fjernelse af Conficker.

W32.Downadup Værktøj til fjernelse

5 Åbn en Internet browser. Naviger til Symantecs hjemmeside og downloade W32.Downadup Removal Tool. Notér download placering.

6 Naviger til den mappe, der indeholder værktøjet. Start W32.Downadup Removal Tool.

7 Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere licensaftalen slutbrugeren. Klik på "Start" knappen for at starte scanningen.

8 Lad scanningen at fuldføre. Følg anvisningerne på skærmen for at fjerne Conficker ormen. Luk værktøjet.

Værktøj Conficker Removal Bitdefender s

9 Åbn en internetbrowser. Naviger til BD Tools hjemmeside og downloade værktøjet. Notér download placering.

10 Naviger til den mappe, der indeholder Bitdefender s Downadup Removal Tool. Start værktøjet ved at dobbeltklikke på "Cleaner_gui" ikonet.

11 Klik på "Start" knappen. Lad scanningen at fuldføre.

12 Følg anvisningerne på skærmen for at fjerne Conficker ormen. Luk værktøjet.

TIPS

  • Den Conficker ormen afhænger af en sårbarhed i Microsoft Windows. Kør Windows Update for at rette op på denne sårbarhed og forebygge fremtidige problemer.

relaterede artikler