Sådan får min computer til at genkende min Western Digital 250GB harddisk

March 29

En Western Digital 250GB harddisk er helt tom for data, når det kommer fra fabrikken. Dette skyldes, at harddisken fabrikanten ikke vide, om harddisken kommer til at gå i en computer eller en anden enhed, såsom en DVR, som hver bruger en anden harddisk format. Når du installerer harddisken i en computer, operativsystemet genkender det samme. Men du skal formatere Western Digital 250GB harddisk for at få din computer til at genkende den på en brugbar måde.

Instruktioner

1 Klik på "Start" knappen i nederste venstre hjørne af skærmen.

2 Højreklik "Computer" og derefter klikke på "Administrer".

3 Klik på "Diskhåndtering". Hvis drevet frisk er installeret, og har aldrig været brugt, skal du klikke på "OK" for at initialisere harddisken med "MBR" separation ordningen.

4 Højreklik på den sorte boks, der repræsenterer den tildelte plads på harddisken, og derefter klikke på "Ny simpel diskenhed."

5 Klik på "Næste" fire gange, og derefter klikke på "Finish". Harddisken er formateret med NTFS-filsystemet og tildeles det næste tilgængelige drevbogstav på systemet. Klik på Windows ORB, derefter "Computer" for at få adgang til harddisken via Windows Stifinder.

TIPS

  • Hvis drevet er intern, bruge SATA data- og strømkabler for at tilslutte den til computeren. Hvis det er en ekstern harddisk, slutte den til computeren med den rette port og kabel, typisk USB, FireWire eller eSATA.