Sådan Upload MSWMM filer

May 6

Ældre versioner af den gratis Windows Live Movie Maker video skabelse software, der leveres med alle Windows-computere bruge filer med MSWMM udvidelse til at gemme filmprojekter. Hvert projekt indeholder video, lyd, billeder, overgange og effekter, du brugte til at oprette din film. For at uploade projektet som en watchable video, skal du først åbne MSWMM filen i Movie Maker, og gemme det som en videofil i stedet for en projektfil.

Instruktioner

1 Start Windows Live Movie Maker. Klik på "File" i hovednavigation menuen, vælg derefter "Åbn projekt."

2 Gå til placeringen af ​​MSWMM fil. Som standard Open Project dialogboksen viser alle filer med MSWMM udvidelse og den nyere WLMP forlængelse.

3 Klik og fremhæve MSWMM fil. Klik på knappen "Åbn". Dette åbner filmprojektet i Windows Live Movie Maker.

4 Klik på "File" i hovedmenuen, og vælg derefter "Gem film" efterfulgt af "For Computer" fra genvejsmenuen.

5 Skriv et navn til filmen fil i "File Name" indtastningsfeltet. Angiv en spare placering til filen på computeren, eller lad standardindstillingen spare mulighed, som er den "Mine videoer" eller "videoer" bibliotek mappe. Klik på knappen "Gem". Windows Live Movie Maker gemmer nu projektet som en Windows Media Video-fil med WMV forlængelse. Klik på "Afslut" for at afslutte proceduren.

6 Upload den gemte videofil til din blog, hjemmeside, video deler arbejdsplads eller sociale netværk på den sædvanlige måde.

TIPS

  • Vælg "Publicer film" i stedet for "Gem film" i trin fire at offentliggøre videoen direkte til Flickr, YouTube, Facebook, Windows Live Grupper eller SkyDrive. Indtast dine konto login detaljer når du bliver bedt i vinduet upload bekræftelse.
  • Alle versioner af Windows Live Movie Maker og den ældre Windows Movie Maker software kan åbne MSWMM filer.
  • Den WMV-fil output format er kompatibelt med YouTube, Facebook og de fleste andre online-tjenester.