Sådan aktiveres USB-emulering i BIOS

December 20

Sådan aktiveres USB-emulering i BIOS


Tænde USB emulering på en computer system muliggør brug af USB-mus og tastaturer uden at indlæse en USB-enhed driver, som er nyttig for opstarter operativsystemer, der ikke har de nødvendige drivere bundtet. Du kan aktivere USB emulering gennem Basic Input / Output System konfiguration skærm og kan slukke den efter installation af enhedsdrivere.

Instruktioner

1 Boot op eller genstarte computeren.

2 Tryk på BIOS adgang tasten, når boot vises. Typisk BIOS adgangsnøgle er "F2" -tasten, men nogle systemer bruger en anden tastatur kommando. Find en liste over BIOS tastaturkommandoer til forskellige producenter af bundkort på Compu-Help.us. Efter at have trykket den rigtige nøgle, vil systemet komme ind i BIOS-konfigurationen skærmen.

3 Fremhæv "Integrerede Devices" valgmulighed ved hjælp af tastaturets piletasterne og tryk på "Enter" -tasten og derefter.

4 Fremhæv "USB-emulering" og derefter trykke på "Enter" -tasten.

5 Tryk på "Venstre pil" for at skifte USB-emulering til "On".

6 Tryk på "Escape" -tasten for at vende tilbage til de vigtigste BIOS skærmen.

7 Fremhæv "Gem ændringer og Exit" valgmulighed i bunden af ​​skærmen, og tryk derefter på "Enter" -tasten.

8 Vælg "Ja" ved prompten bekræftelse og tryk derefter på "Enter" -tasten. Systemet vil genstarte med USB-emulering aktiveret.

TIPS

  • Gentag processen, men vælge "Fra" på det sidste trin for at slå BIOS USB-emulering.
  • Ikke alle bundkort har en USB-emulering mulighed. Dem uden USB-emulering bliver nødt til at indlæse enhedsdrivere fra en diskette.