Sådan Omformater et drev til FAT32

September 5

Sådan Omformater et drev til FAT32


FAT32-filsystemet er en opgraderet version af FAT16-filsystemet, der tilføjer understøttelse af større mængder (op til 2 terabyte), forbedring på 4 gigabyte maksimale størrelse volumen af ​​den tidligere version. Selvom de seneste versioner af Windows bruger en nyere filsystem (NTFS), kan det være nødvendigt at omformatere et drev til FAT32-systemet, hvis de installerer ældre operativsystemer, der ikke understøtter NTFS eller til kompatibilitet med ældre computere adgang drevet over netværket.

Instruktioner

1 Åbn "Computer Management" værktøj ved at klikke på "Start" knappen, klikke på "Control Panel", klikke på "Administrative Tools" og derefter lanceringen af ​​"Computer Management" værktøj. Den "Computer Management" vinduet vises. Du kan også skrive "Computer Management" i start-menuen søgefeltet og starte værktøjet fra listen over søgeresultater.

2 Klik på "Disk Management" på venstre rude. Systemet vil scanne for alle tilgængelige harddiske og vise en liste over alle de drev tilsluttet computeren.

3 Find den disk, du vil omformatere på listen over mængder.

4 Hvis din disk er 32 gigabyte eller mindre, skal du højreklikke på volumen og vælg "Format" i genvejsmenuen. Vælg "FAT32" i menuen "File System".

5 Hvis din disk er større end 32 gigabyte, slette lydstyrken ved at vælge det og derefter klikke på "Slet" ikonet på den øverste menubjælke (ikonet er af sort X). Dette vil skrue til partitioneret fri plads. Højreklik på volumen og vælg "Føj Volume" i genvejsmenuen. Vælg "FAT32" i menuen filsystemet. Bemærk, at den maksimale størrelse lydstyrke for FAT32-diskenheder i Windows 7 er 32 gigabyte.

6 Klik på "OK" knappen og luk "Computer Management" vinduet.

TIPS

  • Sikkerhedskopiere eventuelle filer, som du vil beholde, før omformatere harddisken.
  • FAT32-diskenheder i Windows 7 har en maksimal størrelse på 32 gigabyte.

relaterede artikler