Sådan bruges din computer som en router

January 14

Hvis din computer har et trådløst kort installeret, kan du bruge den til at sende et signal til andre computere som en router. Hver computer har en ansøgning om etablering af trådløse netværk på systemet, og enhver computer kan konfigureres til at acceptere, at trådløse signal. Du kan også oprette en sikkerhedsnøgle til netværket for at tillade kun autoriserede brugere - en væsentlig funktion, hvis du ikke ønsker, at andre mennesker stjæle dit signal og muligvis spionage på dit netværk.

Instruktioner

1 Kontroller, at computeren har et trådløst kort til WiFi kapacitet. Hvis den ikke gør det, installere et trådløst kort i en ISP stik på bagsiden af ​​computeren. Slut modemmet til computeren og bekræft, at din Internet adgang virker.

2 Gå til kontrolpanelet og vælg "Netværk" valgmulighed. I Vista, skal du vælge "Netværks- og delingscenter" efterfulgt af "Set Up en Ny forbindelse" i menuen "Opgaver". Klik på "Konfigurer et trådløst ad-hoc-netværk."

3 Hvis du bruger en XP operativsystem, gå til "Netværksforbindelser" valgmulighed. Højreklik "Trådløs netværksforbindelse" og vælg "Egenskaber". I fanebladet "Trådløse netværk" kontrolleres "Brug Windows til at konfigurere ...", og klik på "Tilføj" under "Foretrukne netværk."

4 Opret et navn og sikkerhedsnøgle til dit nye netværk. I XP skal du vælge "Delt" som "Network Authentication" og "WEP" til "Data Encryption". I "Avanceret" valgmulighed, vælg "Computer til Computer Networks Kun."

5 Fuldfør den trådløse opsætning. I Vista, klik på "Tænd Deling af internetforbindelse." I XP skal du klikke på "OK" og derefter højreklikke "Local Area Connection" og vælg "Egenskaber". Gå til fanen "Avanceret" og marker afkrydsningsfeltet for at tillade andre brugere på netværket at oprette forbindelse til netværket.

6 Tænd på en anden computer (med et trådløst kort), og åbn netværksdeling center. Klik på indstillingen til visning eller styring af trådløse netværk, og vælg din nye computer-netværk (du kan blive nødt til at "Tilføj" netværket, før det vises). Input netværkets sikkerhed for at få adgang til det trådløse netværk.